MODNI TRENDOVI     14.07.2021.

“Getaway”: Letnji beg na more uz fotografije nove Jalize kampanje!

Topli dani, more, povratak na plaže, muzika i ples, so u kosi, kokteli i haljinice… Konačno! Leto i godišnji odmori donose dugo željenu priliku da se opustite i zaboravite na svakodnevne obaveze, a njegove prave čari osetićete ukoliko se opredelite za destinaciju koja će vas na više načina oplemeniti.

Na prelepom Jadranu možete pronaći šta god da tražite od odmora – netaknutu prirodu, savršene plaže i skrivene uvale, šoping i provod, glamur, kristalno plavo more, jedinstvenu gastronomiju. Kako bismo vas podstakli na istraživanje destinacija koje možda do sada niste posetili, vodimo vas u nezaboravnu modnu avanturu sa brendom Jalize. Nakon čarobnog Dubaija i kampanje “Ya Amar”, modnu razglednicu šaljemo sa biserne obale Hrvatske, tačnije iz Splita i sa Hvara.

Istorija Splita prebogata je i preburna da bi se mogla opisati. Punih 17 vekova traje priča o Splitu, još otkako je rimski car Dioklecijan odlučio da baš na tom poluostrvu izgradi palatu u kojoj bi u miru proveo poslednje godine svog života. U tih 1700 godina palata je polako postajala i postala grad, koji danas mami bogatom tradicijom, veličanstvenom istorijom, lepotom prirodne i kulturne baštine. Grad sunca i mora savršeno je uklopio modni svet u svoje istorijske obrise, pa i ne čudi što je upravo ovde nastala kampanja za novu Jalize letnju kolekciju, koja nosi naziv “Getaway”.

Jalize i u novoj kolekciji donosi komade koji “mame uzdahe”, kreće se u aktuelnom modnom ritmu i svojim autentičnim komadima ostavlja upečatljiv dojam. Bez obzira da li je u pitanju beachwear, dnevna ili večernja kombinacija, svaki komad kolekcije veliča lepotu žene jednostavnim, ali ujedno i glamurozno – classy outfitima, uz prefinjene detalje koji će vas uvek iznova opčinjavati u šetnji gradskim ulicama. Leto je, inače, njihov omiljeni deo godine, jer je upravo leto vreme za Jalize timeless haljine, koje polako, ali sigurno, postaju njihov zaštitni znak.

Jalize nas kampanjom vodi u šetnju kroz ovaj drevni grad, ovim fotografijama kao da putujemo kroz vreme, posmatramo vrhunske primere antičke arhitekture, srednjovekovne romaničke crkvice i gotičke palate, renesansne portale plemićkih kuća, barokne fasade, sve do moderne arhitekture izvanredno uklopljene u bogatu baštinu. Kampanja nas, takođe, vodi u plovidbu otvorenim morem do njegovog veličanstva – Hvara, dok sunce greje visoko na horizontu. U ovakvoj atmosferi, Jalize komadi dolaze do punog izražaja.

Getaway kolekcija, kao i sve ranije kolekcije ovog sve popularnijeg brenda, odiše stilom, a inspirišu je glamurozne jahte, šetnje obalom mora, večere sa pogledom i zalasci sunca na pesku. Kako ovde završavamo ovo kratko, ali magično putovanje, uživajte u lepoti Jalize žene, ali i Splita i njegovog starog grada i upijajte svaki momenat za koji su marljivo birani look-ovi sa fotografija. Na kraju, neka vam prelepi letnji outfit, koji će krasiti vaše fotografije, bude najlepša razglednica sa letovanja.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ