POZNATI ZA DECU     29.04.2020.

Glumica NINA NEŠKOVIĆ o uspomenama iz detinjstva: “Krize koje se svima dešavaju sam prevazilazila tako što nikada nisam odustala!”

Glumicu Ninu Nešković gledamo svake subote na TV Pink-u u seriji Preživeti Beograd kao Ružicu. Pored toga, imala je zapažene uloge u mnogim popularnim serijama poput: Državni službenik, Sinđelići, Urgentni centar, Jutro će promeniti sve itd. U pozorištu smo imali prilike da je gledamo u nekoliko predstava – Jami distrikt, Smrt fašizmu: O sećanju na Ivu Lolu i porodicu Ribar… Oduvek je privlačila scena, a prvu ulogu je dobila već sa 16 godina. Tada je postala sigurna da je gluma njen posao iz snova. A Ninin zaštitni znak je njen širok i prelep osmeh.

View this post on Instagram

? @jakov_simovic hvala! ?

A post shared by Nina Neskovic (@neskovicnina9) on

Drugari, Nina vam je u nastavku otkrila po čemu pamti svoje detinjstvo i kakva je to bila kao devojčica, a kasnije i tinejdžera!

Detinjstvo pamtim kao predivan, bezbrizan period u kom sam kao i većina jedva čekala da odrastem, a najveći problem mi je bio čega ćemo se igrati.

Nina nešković iz djetinstva
Prepoznajete li devojčicu sa leve strane?

Bilo nas je desetak približno istih godina u ulici. I raspuste smo provodili igrajući se napolju. Pravili smo naša skloništa, „salon lepote“, igrali žmurke i gedže, prodavali cveće i igračkice na ulici, igrali lastiš i nadali se da će nas roditelji što kasnije pozvati da uđemo u kuću.

Obožavala je igranje u kraju za vreme raspusta, a kada je počinjala škola, posvećivala se hobijima i učenju engleskog jezika.

U toku školske godine se sve uglavnom svodilo na hobije. Išla sam na glumu, sport (uvek je nešto bilo, najduže gimnastika), strani jezik.

Te krize koje su se svima dešavale i koje su normalne prevazilazili smo tako što nikada nisam odustala, i na tome sam mami i tati najviše zahvalna.

View this post on Instagram

Smrt fašizmu, o Ribarima I Slobodi. #smrtfasizmu

A post shared by Nina Neskovic (@neskovicnina9) on

I kao mala sam bila izrazito pravdoljubiva, pa mi je nekad jezik bio brži od pameti. Posebno u odnosu sa nastavnicima, što se nikada nije ispostavilo kao dobro.

To se ni danas nije promenilo, ostala je i dalje veoma pravdoljubiva. A najveća podrška u svemu su joj bili njeni roditelji.

Bilo je trenutaka kada sam bila izuzetno lenja, nije mi se išlo ni na glumu, engleski, sport, ali sam imala sreću da roditelji nisu obraćali pažnju na moje tinejdžerske bubice i da nijednog trenutka nisu dozvolili da imam višak vremena. Te krize koje su se svima dešavale i koje su normalne prevazilazili smo tako što nikada nisam odustala, i na tome sam mami i tati najviše zahvalna.

View this post on Instagram

<3 #jamenci #jamidistrikt #sterijinopozorje

A post shared by Nina Neskovic (@neskovicnina9) on

Ako volite zanimljive citate, fotografije, ZAPRATITE naš Instagram profil i uvek budite u toku sa aktuelnostima na našem portalu: JollyMagazin

# nešković # nešković

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ