LICE     23.07.2020.

HAJLAJTER – Magija jednog proizvoda!

Magija jednog proizvoda – najjednostavnije način da opišemo hajlajter! Daje blistavost, svežinu, posebnu notu svakom izgledu, sadrži šljokice – ukratko – sve ono što žene vole. Od svog pojavljivanja na tržištu, pa sve do danas, osvaja srca žena širom sveta. Hajde da vidimo kakva je to magija jednog proizvoda i šta sve to čudesni hajlajter radi!

hajlajter u prahu

Šta je hajlajter?

Kako ga ne bismo ponovo opisivali kao magiju, počećemo od toga šta je zapravo hajlajter. To je proizvod koji i te kako može promeniti izgled vašeg lica. Koristi se kao obavezan korak pri konturisanju . Služi za naglašavanje delova lica koje posebno želite da istaknete.

Prelamanjem svetlosti čini da izgledate sveže i blistavo!

Različiti tipovi hajlajtera

U prahu, tečni ili kremasti. Roze, zlatni, bež, srebrni ili u nekoj ludoj boji. Izbor je ogroman. Teksturu proizvoda birate po svom tipu kože.

Ukoliko imate suvu kožu koristićete tečni ili kremasti. Ako je vaša koža po tipu masna, onda će izbor biti hajlajter u prahu, odnosno kamenu.

Kada je boja u pitanju nju, birate prema svom tonu i podtonu kože. Među mnogobrojnim hajlajterima koji su dostupni na tržištu sigurno ćete pronaći odgovarajući za sebe!

nasminkama dama sa zelenim očima

Kako se koristi?

Kao što smo napomenuli, hajlajter se koristi da biste naglasili određeni deo lica. To su uglavnom vrhovi jagodica. Koristi se mala količina i nežno se nanese na kožu po završetku šminkanja. Za dan koristite blaže hajlajtere za suptilan efekat, a za večernje prilike možete koristiti i neki intenzivniji.

hajlajter u kamenu

Trikovi sa hajlajterom koji će vas oduševiti!

Pored vrhova jagodica možete istaći i druge delove lica. Jedna suptilna tačkica hajlajtera na vrhu nosa izgledaće sjajno. Ukoliko malo hajlajtera nanesete ispod luka obrve, one će izgledati definisanije i istaknutije. Malu količinu hajlajtera možete naneti u sam ugao oka, kako biste izgledati svežije.

Omiljeni trik mnogih devojaka jeste malo hajlajtera iznad gornje usne -kako bi izgledale punije!

crvena senka sa hajlajterom na plavim ocima
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ