MODNI TRENDOVI     19.06.2020.

Haljina koja je oduševila ceo instagram

Vanredno stanje je završeno uveliko i vreme proslava može da počne! Sada, sve što nam je potrebno, jeste upravo osveženje u vidu nove haljine za žurku i veselje. Da je narandžasta nova crna, sve smo uvereniji, a ova haljina koju potpisuje @anavi.clothing brand nas je potpuno oduševila i sigurno će biti naš izbor!

Ukoliko se ne priklanajte ljubiteljima narandžaste boje, dobra stvar je što Anaví brand svaku haljinu šije u boji koju vi izaberete, tako da ovu haljinu možete imati u plamenasto crvenoj ili suptilnijoj boji crvenog vina, ili pak u šampanj ili maslinastoj nijansi. Na vama je da odaberete boju i jednu od četiri veličine koje imaju u ponudi i haljina stiže na vašu adresu.

Takođe, novi domaći brand Anaví u svojoj ponudi ima i najklasičnije komade koje ćete moći da nosite i na posao/fakultet, proslave različitog tipa, kao i u noćnom izlasku. Tu spadaju klasične pantalone dubokog struka, elegantne suknje, jednostavne majice i haljine, kao i kombinezoni. Ono što nas najviše raduje jeste što su cenovno vrlo pristupačni svima, a kvalitet je zagarantovan.

Ne propustite da zapratite njihovu Instagram stranicu, najavili su nam da i novi modeli uskoro stižu. 

View this post on Instagram

#anavi 💙

A post shared by 𝐚 𝐧 𝐚 𝐯 í (@anavi.clothing) on

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ