MODNI TRENDOVI     07.04.2018.

Haljine koje će se nositi ove sezone!

Ako postoji jedna ključna stvar koju biste trebale imati u svom ljetnjem ormaru, onda su to haljine. Ljetnje haljine su toliko cool i opuštene da su odavno postale pravi hit. Nećete pogriješiti bilo kakav kroj da odaberete, iako su one koje jednostavno padaju iz jednog komada tkanine nešto modernije od onih na volane, koje su dominirale proteklih godina. Ove haljine su lagane, lepršave, i kao da vas grle i plešu oko vas, a dobra strana je i to što ste u tren oka u potpunosti obučene, a da se ne morate baviti komplikovanim kombinacijama. Za vas smo izabrali par najaktuelnijih modela koji su nas oduševili!

Po feng šuiu, leptir predstavlja vječnu ljubav. Simbol leptira aktivira romantične odnose i donosi sreću u porodici. Takođe, ovaj simbol predstavlja srećan društveni život, radost i optimizam. Upravo je dezen sa leptirima jedan od najaktuelnijih koji će vladati ove sezone, a ovaj dezen će vas svojim božanstvenim izgledom i magijom podsjetiti na bogatstvo mašte.

Pred nama je još jedna sezona čipkastih haljina i haljine sa čipkanim detaljima. Prozračne, romantične i ženstvene, haljine sa čipkanim detaljima jedan su od omiljenih proljećnih i ljetnjih komada koje ćemo izabrati jednako za dnevne, večernje i vrlo svečane prilike. Osim kao proljećni i ljetnji favorit, čipkaste haljine ističu se i kao jedan od najženstvenijih klasika unutar naših ormara.

Crvena je vrlo moćna boja, naročito ako govorimo o haljinama, a za adekvatno nošenje crvene potrebni su odlučnost i harizma. Bez ličnog samopouzdanja, crvena haljina će vas energetski progutati. To, svakako, nije razlog da se od nje odustane. Naprotiv! Crvena izdvaja iz mase, momentalno skreće pažnju, ističe ljepotu, podiže raspoloženje i u svakodnevne odevne kombinacije unosi živost. Dakle, crvenu je potrebno ukrotiti.

Haljine, mala torba: iBlues

Cipele sa šljokicama: Chiara Ferragni, Web Shop Montenegro

Patike: Cesare Paciotti (Ulica Slobode 13)

Sandale, ekstenzije: Still Online

Velika torba: Akatelier

Providna torba: Essence

Traka za kosu: Diamonds & Pearls

Minđuše: Alba Bijoux, Femme Fatale

Naočare: Tom Ford, Gucci, Prada, Optika „Optotim“

Frizura: Vlado Beauty Bar

Make – up: Anđela Babić (Kralja Nikole 128),  Mina Burić – Mina Make Up

Fotografija: Nikola Radović

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ