KULTURA     22.11.2019.

HI-FILES SHOW: Najveći domaći sajam audio-video tehnike 23. i 24. novembra u Beogradu!

Najveći i najstariji domaći sajam audio i video tehnike HI-FILES SHOW, održava se šesnaesti put zaredom u Beogradu, 23. i 24. novembra u hotelu Holiday Inn.

Šta će posetioci imati prilike da vide?

Posetioci će u salama i sobama na prvom i drugom spratu hotela imati priliku da vide i čuju aktuelnu ponudu hi-fi i audio-video uređaja čak 20 izlagača, uz veliki broj premijera audio-video noviteta za domaće tržište. Među izlagačima naći će se:

  • 4Audio;
  • Impulse Hi-Fi Audio;
  • M-Kabl;
  • Pro-Ject Audio;
  • Sretenović Audio;
  • Auris Audio;
  • Vox Trade i mnogi drugi.

Posetiocima će biti predstavljen i luksuzni hi-fi sistem čija cena prelazi 60 hiljada evra!

Na Hi-Files Show sajmu biće obeležena 70. godišnjica poznate američke kompanije McIntosh Laboratory u organizaciji Sretenović Audio, na kojoj će nastupiti gudački kvartet “Mistik cello”. Nastup je predviđen u nekoliko delova, a održaće se u subotu, 23. novembra, između 13 i 17 sati.

Očekuju vas brojni predavači iz inostranstva!

Ovogodišnje izdanje sajma imaće brojne predavače iz inostranstva: kao gost Sretenović Audija biće Alex Brady iz kompanije Nordost, gost M-Kabla biće Stephen Oakes iz kompanije IsoTek, a gost kompanije Trifecta Audio će biti šef dizajna kompanije Rogers, Andy Whittle.


Pro – Ject gramofon

PRO JECT AUDIO – specijalni gost sajma!

Kao specijalni gost Hi-Files sajma, ove godine će se posetiocima predstaviti najveći proizvođač gramofona na svetu, kompanija Pro-Ject Audio. Iz centrale u Austriji stići će 14 Pro-Ject Audio uređaja, koji će biti izloženi u holu na prvom spratu. Kao vodeći svetski proizvođač gramofona, Pro-Ject Audio će prikazati čak devet uređaja ovog tipa, ali i druge hi-fi komponente. Posetioci Hi-Files sajma moći će da se upoznaju s all-in-one sistemom Juke Box E, koji se sastoji od gramofona s integrisanim pojačalom i regalskih zvučnika.

Hi-Files Show je otvoren za posetioce od 12 do 19 časova. Za više informacija o izlagačima na raspolaganju je sajt: hi-files.show.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ