LICE     07.01.2021.

Hidratacija kože: Apivita osvežavajuća voda za lice sa planinskim čajem

Hidratacija kože posebno je važna tokom letnjih meseci, ali i tokom zime kad kožu izlažemo hladnom vazduhu koje dovodi do smanjenja vlažnosti, a samim time i crvenila kože i suvoće.

Kad govorimo o nezi kože lica, prvo i osnovno pravilo kojeg bi se svi trebali držati krije se u hidrataciji. Dehidriranu kožu lica vrlo je lako prepoznati po nelagodnom osećaju zatezanja i crvenilu koje se javlja kao nuspojava nedovoljne vlažnosti.

Kako bi rešio taj problemu i grčki brend prirodne kozmetike APIVITA, kreirao je vodu za lice s grčkim planinskim čajem koja pruža snažnu antioksidativnu zaštitu i revitalizuje kožu lica. Hidratacija kože nikada nije bila zdravija i lakša.

Sadrži tri vrste planinskog čaja koji se gaje na Olimpu, mitskoj planini Grčke, koja ima idealno tlo za uzgoj različitih vrsta planinskog čaja i veoma bogat biodiverzitet.

Fuzija 3 vrste planinskog čaja, aktivira sirtuine, proteine dugovečnosti koji mogu da produže životni vek naših ćelija,  dok istovremeno obnavljaju oštećene ćelije. Štiti kožu od oksidativnog stresa i aktivira akvaporine, kanale zadužene za razmenu vode u dermisu. Ova čarobna patentirana infuzija planinskog čaja hidrira, umiruje i osvežava kožu.

  • Namenjena je svima koji žele obilje hidratacije u svakom trenutku.
  • Pruža snažnu antioksidativnu zaštitu, pa se može koristiti pre, tokom i nakon izlaganja suncu.
  • Hidrira, ima umirujuće delovanje i osvežava sa alojom, pantenolom i alantoinom.
  • Prsnite na lice kad god osetite potrebu.
  • Pre šminke – kao tonik, nakon uklanjanja šminke
  • Posle vežbanja, tokom putovanja ali i svakodevno za osveženje.
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ