TELO     21.04.2021.

Hladno ceđeni sokovi za sve koji prirodnim putem žele da unesu vitamine i minerale

Unos vitamina i minerala je neophodan, a posebno u sezonama virusa i alergija. Najzdraviji i prirodan način unosa je putem ishrane. Upravo zato su hladno ceđeni sokovi jedan od njaboljih načina za zdrav unos vitamina i minerala prirodnim putem.

HLADNO CEĐENI SOKOVI SA OBRONAKA KOPAONIKA

Poljoprivredno Gazdinstvo Nedeljković iz Brusa, proizvodi i puni visoko kvalitetne hladno ceđene sokove od 100% voća.
„2018.godine odlučili smo da našu ljubav prema voću, prirodi i domaćim ukusima, podelimo i sa vama.
Naši proizvodi potiču iz mesta Brus, grad u podnožju planine Kopaonik. Proizvodnjom i prodajom se bavimo porodično. Kako je naš kraj poznat kao voćarski odlučili smo da sve proizvode koji su nama dostupni prenesemo u flašice, i unesemo ih i u vaše domove. Za vas smo birali samo najbolje plodove maline, kupine, višnje, jagode, jabuke, kajsije i borovnice. Naše blago iz nezagađene prirode odlučili smo da upakujemo u staklenu ambalažu.
Sokovi su hladnoceđeni, pasterizovani i sadrže cele plodove voća.
Naši proizvodi su za kratko vreme osvojili srca mnogih ljudi kao i dece.
Sokovi su bezbedni i za najmlađe članove vaših porodica, zato što u njima nema veštačkih šećera, aroma niti konzervansa.“ , rekli su nam iz poljoprivrednog gazdinstva Nedeljković.

KAKO SE DOBIJA HLADNOCEĐENI SOK?

Hladnoceđeni sok je dobijen od zdravih, sočnih plodova prirode. Dobija se ceđenjem svežeg voća bez dodatka šećera, konzervansa i vode. Tako prirodan sok je bogata riznica vitamina, minerala i enzima koji osvežavaju naš organizam i blagotvorno deluju na njega. Takođe, ima uticaj na jačanje organizma, njegovo podmlađivanje, prehranjuje krv, čisti od raznih toksina. Bogat prirodnim šećerom, sok od 100% voća daće vam potrebnu energiju i snadbevaće vaš organizam mineralima i belančevinama.

Toliko blaga u jednoj čaši soka, da sva korisna dejstva teško je nabrojati, a pri tom ćete uživati u savršenom ukusu. Već je provereno od strane zadovoljnih potrošača!

POSETITE GREENJUICE.RS I NARUČITE DOMAĆE, ZDRAVE, HLADNOCEĐENE SOKOVE

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ