HOROSKOP     12.06.2017.

Horoskopski znak kao vodič prilikom odabira donjeg rublja. Koji je Vaš stil?

Kako već znamo šta znače naši horoskopski znaci i kako oni utiču na naše međuljudske odnose, trebalo bi da znamo i kako utiču na neke važnije stvari, kao na primer – kakav je naš ukus prilikom izbora donjeg rublja? Pronađite svoj savršen stil koji će ne samo učiniti da se osećate super seksi, već će vas učiniti senzualnijom.

VODOLIJA : Ekscentričnost

Devojke u znaku vodolije svoju smelost pokazuju noseći svetlije komade. Iako imaju i crne i bele tonove, u svetlijim i šarenijim bojama se osećaju najprirodnije i najlepše. One često znaju kako da zavire u boje i iskoriste ih bolje od ostalih. Čipka je detalj koji krasi rublje ovog zodijačkog znaka.

RIBE : Boemi

Mudrost i kreativnost koju poseduju ih nosi kroz sve aspekte života, uključujući i rublje. Iako u svom ormaru imaju kožnih stvari, one se nekako više osvrću ka boemskim komadima.

OVAN: Klasično seksi

Rođene u ovom znaku, devojke imaju toliko samopouzdanja, da ne obraćaju pažnju na komentare oko sebe. Crna kombinacija donjeg rublja je zaštitni znak ovog zodijaka i jako se dobro snalaze u kombinovanju grudanjaka i tangi iz različite kolekcije. Crni korset je nešto što im je uvek privlačilo pažnju i u svakom trneutku su spremne na rizik, jer ne vole klasiku.

BIK : Pravi slatkiš

Svi ih prepoznaju po njihovom ukusu  „ubice“ i uticaju.Najviše vole slatke seksi stvari, kao i rublje koje ima šare. Dok drugi imaju poteškoća sa smelijim dizajnima, devojke u ovom znaku uvek naprave pravi spoj. Svesne su svoje seksipilnosti i vole da se igraju i eksperimentišu kombinacijama donjeg rublja. Prugasti ili tufnasti brushalteri su pun pogodak.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ