PUTOVANJA     18.01.2021.

Hoteli u Srbiji u kojima ćete istinski uživati i odmoriti

Bilo da planirate odmor u dvoje, sa porodicom ili prijateljima ovi hoteli u Srbiji imaju ponudu za sve. Osim što su svoje ponude prilagodili potražnjama, oni imaju prelepe poglede, smeštaj, hranu…

MK Hotels & Resorts

Grand Hotel & Spa krasi savršena lokacija, nadomak ski staza i ski liftova, sa predivnim pogledom na šumovite padine Kopaonika. Vrhunski komfor i udobnost u 201 luksuznoj sobi i apartmanu, upotpunjeni su brojnim sadržajima za odmor i uživanje tokom cele godine. Čuveni hotel Grand već skoro tri decenije predstavlja ponos srpskog hotelijerstva. Za ljubitelje vrhunskog spa ugođaja, na raspolaganju je Grand Oaza Spa & Wellness centar na 1800m², koji predstavlja pravi raj[U1]  za dušu i koji je sa svojim otvorenim i zatvorenim bazenom, sauna svetom i ekskluzivnim spa tretmanima idealno mesto za potpunu relaksaciju.

Posetite sajt mkresort.com

Hotel Tonanti

Hotel „Tonanti“  jedan je od najluksuznijih na ovim prostorima. 
Nalazi se u centru Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini središnjeg dela parka. Bilo da ste došli u hotel i Vrnjačku Banju zbog odmora i opuštanja, lagane rekreacije ili injekcije adrenalina, bilo da ste zbog poslovnih obaveza, konferencija ili ličnog usavršavanja, posvećeni su tome da se na svakom koraku kod njih osećate prijatno, paženo i zadovoljno, kao u komforu svog doma.

Positite sajt hoteltonanti.rs

Hotel Industrial

Industrial 1853 pleni svojim izgledom sa specifičnim industrijskim senzibilitetom, čiji je dizajn inspirisan industrijskim nasleđem Kragujevca, nekada najvećim industrijskim gigantom na Balkanu, sa željom da se na originalan način sačuva vredno iz prošlosti.

Industrial je lociran u značajnom istorijskom delu Kragujevca, u sklopu kompleksa nekadašnje „Zastave“, u jednoj od administrativnih zgrada, čija je autentičnost zadržana kreativnom obnovom u uređenju enterijera i eksterijera, sa akcentom na udobnosti i luksuzu. Okružen je muzejima „Stara livnica“ i „Stara Zastava“, koji su sastavni deo istorijskog kulturnog dobra „Knežev arsenal“, iako se nalazi u neposrednoj blizini samog centra grada (1,1 km) u mirnom i intimnom ambijentu.

Positite sajt industrial.rs

Hotel Borkovac

Hotel koji vole svi na instagramu. Fotografije iz prelepog bazena, sa još lepšim pogledom preplavljuju naše društvene mreže. Na 50 kilometara zapadno od Beograda i svega 35km od Novog Sada, u Rumskom izletištu Borkovac nalazi se hotel u borovima udaljen 3km od centra grada Ruma.

Positite sajt borkovac.org

Hotel Mona

Okružen predivnom borovom šumom, u samom centru Zlatibora – nalazi se hotel Zlatibor Mona. Zlatibor je planinski turistički centar i visinsko lečilište, nadmorske visine 700-1500m, u jugozapadnoj Srbiji, udaljen od Beograda i najbližeg aerodroma svega 235 km.

Enterijer hotela pažljivo je biran i kreiran kako bi gostima, kroz spoj tradicionalnih i modernih elemenata, drvenih oplata i najfinijih tkanina u toplim tonovima, dočarao potpuni planinski ugođaj tokom svih godišnjih doba.

Posetite sajt monazlatibor.com

Hotel i Spa Grad

Prelep hotel pored Dunava. Odmorite u vrhunskom pogledu i prelepo uređenom spa centru. Obezbeđena je dečija igraonica za porodice koje žele istinski odmor. Naravno tu je i restoran za vrhunskom hranom.

Posetite profil hotel spa grad

Fotografije Instagram profili

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ