VESTI     25.01.2021.

HUMANIST DONIRAO 1500 PAKETIĆA mališanima iz socijalnh porodica, dečijem svratištu i onkologiji za decu

Fondacija „Humanist“ u okviru projekta „Novogodišnja čarolija“ zajedno sa svojim prijateljima donatrorima, medijima i poznatim ličnostima, donirala 1500 paketića mališanima iz socijalno ugroženih porodica kao i mališanima sa dečije onkologije i svratišta.

„Oduševljeni smo odzivom ljudi koji su i pored sporne situacije sa epidemijom KOVID 19 uspeli da tradicionalno ispoštuju naš projekat „Novogodišnja čarolija“.Mislili smo u prvi mah da će cela situacija da smanji odziv donatora ali smo ove godine premašili sva moguća očekivanja.

izjavio je Branislav Simić, osnivač fondacije „Humanist“

Pored ustanova „Humanist“ je posetio  preko trideset porodica koje su socijalno ugrožene i koje nisu bile u prilici da kupe novogodišnji paketić za svoje mališane

„Svake godine tradicionalno posetimo dečije svratište na Novom Beogradu i na Zvezdari.Ove godine smo posetili i dečiju onkologiju gde ćemo i u narednom periodu pokušati da im makar na neki način olakšamo rad i doprinesemo koliko je u našoj moći.

dodao je Simić.

Dosta porodica sa decom je obradovano paketićima ali i hranom,odećom,i neophodnim potrepštinama za život-istakao je Simić.

Fondacija „Humanist“ nastavlja sa uspešnim radom u novim projektima.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ