MODNI TRENDOVI     08.06.2019.

Idealni modeli pantalona za leto

Leto je blizu, a vi još uvek ne znate koje pantalone biste nosile? Ukoliko se dvoumite i niste sigurne koje pantalone se ove sezone najviše nose, pritom su jako praktične, pogledajte predloge u nastavku.

• Široke pantalone

Odevni komad koji je neophodan za savršen izgled ove sezone! Osim elegancije i udobnosti, široke pantalone se mogu kombinovati po želji i sa komadima kakve vi želite. Jednostavne su, a nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

• Pantalone na prugice

Osim što podsećaju na tople morske dane, imaju mnogo prednosti u odnosu na drugačije dezene. Mogu se kombinovati na najrazličitije načine i pogodne su za svaku priliku.

• Karirane pantalone

Još jedan klasik koji ne izostaje ni ovog puta. Karirane pantalone su jednostavne, a ostavljaju utisak na sve. Uz jednobojne majice, mogu se nositi i uz štikle i uz patike.

• Neon pantalone

Neon boje definitvno dominiraju ove godine, pa tako ni leto ne može proći bez upečatljivih pantalona koje izgledaju prelepo i potpuno su u letnjem fazonu.

• Cvetne pantalone

Cvetni dezeni tokom leta su nezaobilazni, a da li ćete se odlučiti za uže ili šire, duže ili kraće pantalone – na vama je da izaberete!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ