MODNE VESTI     14.04.2017.

Ideje za nošenje teksasa ove sezone

Inspirisani 90-im

Ukoliko imate utisak da se moda 90-ih vraća, to je potpuno tačno. Kombinezoni su danas isto toliko popularni kao što su bili tada. Oni ne zadovoljavaju svačiji ukus kada je moda u pitanju, ali ukoliko ste ljubitelj istih, samo odaberite vaš omiljeni teksas kombinezon, i nadogradite svoj stil inspirisan 90-im na pravi način.

Boyfriend džins

Boyfriend farmerice su jedne od najmodernijih farmerica koje možete posedovati. Postoji beskrajno puno načina na koje možete nositi ove farmarice, bilo da ste u patikama, štiklama, košulji ili blejzeru– odaberite svoju omiljenu kombinaciju, i ne ustručavajte se da je iznesete.

Teksas zvoncare

Zvoncare su jedan od trendova 70-ih koji neće nestati bar neko vreme. Možete ih pronaći u gotovo svakom butiku. Istaći će vašu figuru, naročito u struku, pa ne oklevajte da isprobate jedan par ovakvih pantalona, to će biti investicija vredna svake uložene pare.

Teksas jakna

Svaka od nas bi trebala da ima bar jednu teksas jaknu. Zašto? Vrlo je jednostavno, kada jednom investirate u kvalitetnu teksas jaknu, nosićete je čitav niz godina, uvek su u modi, savršene su za gotovo svaku priliku, i postoji bezbroj načina na koji je možete nositi.

Kežual

Ponekad nam je samo potrebna odeća koja garantuje udobnost i ležernost, ona odeća u kojoj možemo bez problema provesti čitav dan. Za postizanje kežual izgleda su vam dovoljne vaše omiljene farmerice, košulja i cipele. Lepota je u jednostavnosti, ne zaboravite to.

Izvor fotografija: pinterest.com

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ