LICE     13.06.2023.

IMA SVOJU SUPERMOĆ! Uriage Eau Thermale HA Booster serum zaglađuje fine linije, a koža postaje sjajna i meka

Sigurno ste čuli za serum za lice, proizvod za negu kože koji u poslednje vreme doživljava sve veću popularnost, ali znate li zapravo čemu ovaj proizvod služi i kako se koristi? U moru krema za negu kože, gelova za hidrataciju i sličnih mazalica koje se verovatno već nalaze u vašoj toaletnoj torbici, nije ni čudo što se pitate je li zaista neophodno nabaviti i serum za lice. Odgovor je – da! Serum za lice je i te kako neophodan vašoj koži, a evo i zašto.

Zašto je serum za lice neophodan u nezi kože?

Serum za lice je proizvod namenjen naprednoj nezi kože lica i vrata. Glavna razlika između seruma i kreme za lice je u procentu aktivnih sastojaka serum ih sadrži puno više od kreme za lice, tekstura je laganija jer su molekuli aktivnih supstanci manje veličine u odnosu na one u kremama kako bi mogle što dublje prodreti u kožu. Sve ovo znači da serum deluje na kožu puno jače nego obična krema.

PREPORUKA za najbolji serum sa hijaluronskom kiselinom u 2023. godini

Uriage H.A booster serum deluje na sve znake dehidratacije, uključujući fine bore, sjaj i zategnutost kože. Sadrži 1,5% čiste i prirodne hijaluronske kiseline, a osećaj nakon nanošenja je baršunasta i glatka koža. Pored savršene moći upijanja, savršenog je i mirisa: bergamot i breskva, sa notom đurđevka i bazom kedra.

Promo

3u1 hidratacija – jedan boost, tri efekta!

Hijaluronska kiselina, kao glavni aktivni sastojak ovog seruma, omogućava stvaranje zaštitnog filma na površini kože. Zahvaljujući tome, fine linije su zaglađene, a koža postaje sjajna i meka. Upravo ove prednosti su navele žene koje su tokom testiranja isprobavale Uriage serum sa hijaluronskom kiselinom.

Hidratacija kože

Providni, mirisni i osvežavajući serum koji pruža trenutni efekat sjaja kože i dubinsku, dugotrajnu hidrataciju. Zaglađuje neujednačenu teksturu kože i suptilno retušira.

Sastojci Uriage H.A booster seruma, pored hilajuronske kiseline omekšavaju i zaglađuju kožu, ograničavajući pritom transepidermalni gubitak vode; povećavaju nivo prirodno prisutne vlage u koži i podstiču sintezu ceramida koji održavaju kožu zdravom.

Ovaj serum je idealan za sve tipove kože kao ključan korak u prevenciji dehidratacije.

Aktivni sastojci: 1,5% hijaluronska kiselina, cvetni ekstrakt sleza.

Promo

Zaštita kože

Uriage H.A. Booster serum obogaćen je akvaksilom i esktraktom cveta belog sleza. Upravo ova dva sastojka omogućavaju mu da se ne zaustavi samo na hidriranju kože, već i da je zaštiti od spoljnih uticaja, zagađenja i slobodnih radikala.

Umiruje kožu

Pored svojih hidratantnih prednosti, Uriage H.A. booster serum omekšava i umiruje sve tipove kože, čak i najosetljiviju kroz kombinaciju dva ekskluzivna Uriage patenta (LN Modul i Barrier Patent) koji štite i doprinose prirodnoj odbrani kože.

Više o proizvodu pronađite OVDE.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ