INSTAGRAM POLICIJA     24.06.2020.

INSTAGRAM POLICIJA SPECIJAL: David ocenjuje autfite dama sa Instagram-a!

U današnjem tekstu rubrike #InstagramPolicija modni kritičar David Ćurčić komentarisaće autfite dama sa Instagram-a!

David Curcic

Mišljenja sam da mnogi ljudi razmišljaju površno kada je moda u pitanju. Sa druge strane, ja volim da uđem u dubinu i pronađem zanimljive žene koje imaju šta da pokažu kada su moda i stil u pitanju – ističe David.Njegova kritika je dobronamerna, a pohvala znači puno svakome kome je on udeli!

Krećemo!

1. Dušica Tričković

Dusica Trajkovic

Odavno nisam video stilizovaniji „trudnički“ autfit!

David Ćurčić:

Da se razumemo, niko normalan ne bi mogao da kaže bilo kakvu ružnu reč za Dušicu i njen autfit, pre svega, jer je u drugom stanju. Međutim, ja odavno nisam video stilizovaniji „trudnički“ autfit…Dušica je dama i dopada mi se što gaji tu crtu kod sebe. Haljina je fantastičnog dizajna i kroja, divna boja koju je odabrala i koja joj odlično stoji. Pošto je haljina sama po sebi moćna, ona nije preterala sa šminkom, nakitom ili frizurom, sve je odabrano sa puno pažnje i bravo! Svakako, želim joj puno sreće i ljubavi, kako u novom poglavlju života koji joj sledi, ali i u muzičkom takmičenju!

2. Marija Nikitović

Marija Nikitovic

Lično nisam fan kombinovanja midi haljina sa čizmama, međutim, ne smeta mi ovde!

David Ćurčić:

Moram da kažem da mi se jako dopadaju mnoge Marijine kombinacije, vidim da voli streetstyle autfite koje upotpunjuje jedinstvenim komadima. Ovaj autfit je odličan, odabrala je super boje i svakako komade. Lično nisam fan kombinovanja midi haljina sa čizmama, međutim, ne smeta mi ovde. Torba je super, takođe!

3. Milena Stojiljković

Milena Stojiljkovic

Pojedinačno komadi su super, u kombinaciji ne, jer izgleda napadno.

David Ćurčić:

Dobre boje, međutim, samo to mi se dopada. Satenska suknja sa karnerom u teget boji u kombinaciji sa žutim topom sa puff rukavom, mašnom, svega ima. Pojedinačno komadi su super, u kombinaciji ne, jer izgleda napadno. Cipele su totalni višak, više mi idu uz neki retro fazon. Milena je lepa devojka i frizura je odlična!

4. Femme Fatale

Femme Fatale

Kod nje dopada njena originalnost i to što ne podleže trendu mlađih generacija!

David Ćurčić:

Moram da priznam da fatalna devojka ima mnogo fatalnijih autfita od konkretno ovog, ali mi se kod nje dopada njena originalnost i to što ne podleže trendu mlađih generacija. Sve je odlično, od odela, do obuće, nakita, promenio bih samo naočare. Sve ostalo je odlično i super ukombinovano. Urbano, mladalački i originalno!

5. Tijana TM

Tijana

Zelena joj super stoji i svaki komad je izabrala sa ukusom!

David Ćurčić:

Odličnu boju je odabrala za mono-color autfit, zelena joj super stoji i svaki komad je izabrala sa ukusom! Plisse suknja je veliki trend u poslednje vreme, ali mi se ne dopada kombinovanje iste u nekim autfitima, ovde mi se dopada! Iako se odlučila za trendi boju i trendi komade, Tijana ne izgleda kao neko ko slepo prati trend, što je za pohvalu!

6. Sanja Ognjanović

Sanja Ognjanovic

Naročito mi se dopada kombinacija boja, koje ne može svako da iskombinuje na dobar način!

David Ćurčić:

Sanja je definitivno originalna žena i njen imdž mi se jako dopada. Ovaj autfit je fantastičan, naročito mi se dopada kombinacija boja, koje ne može svako da iskombinuje na dobar način. Promenio bih obuću, možda bih neke bež salonke sa malom štiklom bile bolji izbor, ali to je stvar ukusa. Sanja je takođe i jako lepa!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ