LICE     24.09.2020.

Instagram preporuka – Najbolji profili u oblasti make up-a

Instagram je definitivno najuticajnija društvena mreža današnjice, a pored nekih klasičnih instagram profila tu su i profili u oblasti make up-a, gde šminkeri promovišu svoj rad. To je sjajan način da se predstavi svoj rad i privuku mušterije, jer posetioci tih profila mogu videti da li im rad nekog šminkera odgovara ili ne. Pogledajte koji su to najbolji instagram profili u oblasti make up-a!

Sofija Grijak Iličić

Ako makar malo poznajete devojke sa naše make up scene ne postoji mogućnost da niste čuli za fenomenalni Sophies Choise! Sjajna Sofija Grijak je samouki šminker koji, ne samo da se lično bavi šminkanjem, već ima i svoju školu šminkanja iz koje je poniklo mnogo poznatih šminkera u Srbiji.

Bojana Kostić

Fantastična Bojana Kostić je šminkerka koja šminkanje pretvara u čaroliju, a finalni rezultat je uvek besprekoran. Pored šminkanja žena za neke specijalne prilike, Bojana radi i televizijsku i scensku šminku, i tu je definitivno neprikosnovena. Na njenom profilu, pored make up-a možete naučiti puno i iz oblasti nege, lepote, mode i života uopšte. 

Aleksandra Orlandić Sretković

Rad Aleksandre Orlandić Sretković je prava umetnost! Neverovatno umeće da istakne sve na ženi najlepše, a da ne pretera. Magija koja nastaje laganim pokretima četkice. Aleksandra je šminkala neke od najlepših žena Srbije i uvek je nepogrešiva. Takođe ima i svoju školu šminkanja.

Jelena Dikić

Divan profil Šminkanje sa Jelenom je mesto na koje odete i naučite kako da u par koraka dobijete make up look za sve prilike. Jelena nam pokazuje kako da se našminkamo za svaki dan, kako za neku posebnu priliku, ali i kako kada želimo da se igramo skroz ludim bojama. Prateći njene tutorijale možete savladati najrazličitije tehnike šminkanja!

A evo i koji vam strani instagram profili u oblasti make up-a mogu biti inspiracija: Najbolji make up instagram profili!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ