JollyWoman

Iscrtavanje obrva na zrelijoj koži? Moguće je!

Kozmetički tretmani Vodič kroz tretmane
17.12.2019.

Već odavno popularna metoda iscrtavanja obrva, tačnije njihovog ulepšavanja, tzv.microbalding ili kod nas poznatije kao japansko iscrtavanje dovodi do mnogih pitanja one koji se dvoume da li da se podvrgnu ovom tretmanu.

Jedno od možda najčešćih pitanja je upravo to, da li je iscrtavanje moguće i da li dovoljno dobro izgleda na nešto zrelijoj koži?

Pre svega jako je bitno da bez obzira na vaš tip kože, ako se odlučite za iscrtavanje, to uradite kod profesionalaca. Upravo za ovaj tekst, mi smo imali starijeg modela na kome je u MOA akademiji urađen ovaj tretman.

Tretman je apsolutno isto odrađen kao i kod mlađe kože. Zapravo, zrela koža ima i neke prednosti naspram mlađe, ona u odnosu na mladu kožu će mnogo duže zadržati pigment. Zrela koža ima osobinu suvog tipa i samim tim ne luči veliku količinu sebuma koja izbacuje pigment na površinu.

Odlično je što upravo ovim tretmanom može se dobiti vizuelno mlađi izgled i osveženje.

Iscrtavanje nije bilo bolno, bila je minimalna iritacija kože, a nakon par dana obrve su dobile prirodan izgled boje.

MOA akademija se osim edukacijom za iscrtavanje obrva, bavi i mnogim drugim edukacijama kako u Beogradu, tako i u Novom Sadu. Svakako osim akademije, MOA ima i svoje salone lepote gde možete uraditi neke od brojnih tretmana.

https://www.moa-academy.com

Fotograf Ivan Stanivuković Zeka

Model Mladenka Šipčić

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!