TELO     24.06.2016.

Ishrana i fitness tajne Adriane Lime

Ona je jedna od najboljih modela Viktorijinih anđela od 2000. godine, a i inače, sada je i uspešna glumica. Brazilska lepota je svakako pokazala ogromne uspehe u showbizu, i ne pretenduje da bude drugačije. Poznata je i kao manekenka (naravno) sa savršenim telom. A to je posebno za divljenje jer je majka dve preslatke čerke. Lima nastavlja da bude najtraženiji model na svetu, a to sve pripisuje svojim redovnim vežbama i navikama u ishrani.

Mi smo tu da vam prenesemo detaljan opis treninga i tabelu ishrane.

HIIT!

HIIT je nešto u šta se Adriana kune. Prevedeno na naš jezik to je High (visok) Intensity (intenzitet) Interval Training (treninga) su vežbe visokog intenziteta, a zatim one malo manjeg i proces se ponavlja. Manekenka koristi skok konopce da poveća svoj sportski i kardiovaskularni kapacitet. To doprinosi brzom gubitku masnoća i efikasno oblikuje telo. Nakon porođaja, da bi izgubila kilograme koje je tad dobila, koristila je upravo ovaj trening.

adriana-workout-plan

Vežbe fokusirane na mišiće

Pored HIITa ona radi i visok intenzitet vežbi koje podstiču izgradnju mišića i oblikovanje tela. Da bi dobili telo sa naslovnice, neophodno je da radite što više ponavljanja čučnjeva i trbušnjaka. Ona nije neko ko voli rad na mašinama u teretanama. Ona čak nije ni ljubitelj tegova. Super rezultate je dobila kretanjem svog tela i svoje težine.

Udaranje vreće

Kao i Gigi Hadid, Adriana ima boksersku vreću s kojom učvršćuje i svoj trening. Umesto običnog udaranja, Adriana kombinuje to sa vežbama snage i brzine. Ona navodi da je zbog kardiovaskularne prirode boksa, postigla svoj metalni i fizički sklop. Pokreti su precizni i uravnoteženi.

Obožava Jogu

Adriana tvrdi da joga upravo daje fleksibilnost njenom telu. A pored nje ubaci i trčanje.

adriana-yoga

  • Šta jede?

Kako joj počinje dan

Lima započinje dan ovsenom kašom, suvim grožđem i belancem. U zavisnosti od raspoloženja doda mleko i kafu u to. Ponekad ovaj obrok zameni muslijem i medom ili jogurtom. Kao i večina modela praktikuje ishranu sa što manje kalorija.

adriana-diet-plan

Ručak i grickalice

Njen ručak se sastoji od nekog mesa, ribe, piletine i povrća. Zeleno povrće na žaru joj je omiljena hrana. Ona pretenduje da joj ručak sadrži što više vlakana. Krastavac, šargarepu i slično, ali sirovo svrstava u svoje grickalice. Malo čokolade sa kašikom meda joj daje energiju.

Večera

Poznato je da većina ljudi koji se hrane zdravo ili su na dijetama izbacuju večeru iz svog menija. Upravo zbog toga Adriana za nju praktikuje samo salate. Takođe je ljubitelj proteinskih dodataka.

Njena ishrana je preporučena od strane njenog doktora shodno inezitetu vežbi koje radi. I ako ste možda mislili da modeli ne jedu ništa, Adriana tvrdi da jede u izobilju.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ