KOSA     08.05.2020.

ISKUSTVO: Uz ove proizvode vaša kosa će postati vaš ZAŠTITNI ZNAK!

Za prvi utisak kod žena se uvek podrazumevaju dve stvari: zdrava kosa i uredni nokti. Zašto onda vaša kosa ne bi bila i vaš zaštitni znak? Kada ste ovo pročitali, sigurno ste pomislili da vam je za to neophodno mnogo proizvoda i vremena. Ali, prevarili ste se! Kada su proizvodi koje koristite kvalitetni, dovoljno je dva do tri preparata koji će na pravi način negovati vašu kosu.

Zato smo razgovarali sa Sofijom Aćimović, beauty ambasadorom, o tome kako je ona uspela da oporavi svoju kosu.

Sve neophodne proizvode, koji su joj pomogli da reši problem sa kosom, pronašla je u online prodavnici APONI. Možete je posetiti klikom na link:

A u nastavku pročitajte kako je izgledala Sofijina borba i koji su je to proizvodi doveli do kose kao sa slike ispod!

Sofija Aćimović
beauty ambasador

Dok nokte vrlo lako možemo da sredimo i same, sa kosom je drugačija situacija. Za lepu frizuru, uredno ofarbanu kosu, pramenove ili jednostavno negovanu kosu uvek nam je bila potrebna intervencija frizera.

Mnogo je faktora koji utiču na zdrav izgled kose. Neki od njih su:

  • zagađivači iz atmosfere;
  • stres;
  • hemijska i termička obrada.

Da bismo kosi vratili zdrav izgled i nadoknadili sve što joj nedostaje, potrebna je intervencija ili nekog dobrog proizvoda ili redovna poseta frizeru, koji će u par navrata određenim tretmanom pokušati da vrati živost i sjaj kosi.

Posle trudnoće moja kosa više nikad nije bila ista. Jednostavno postala je tanja i na neki način mrtva. Krajevi ispucali i dehidrirani. Tretmani, koje sam radila dva puta mesečno u frizerskom u salonu, uspeli bi da je ožive na neki period. Ali, generalno, trajno rešenje za zdrav i lep izgled nisam imala. Naročito ne proizvod koji bi me poštedeo odlaska kod frizera kad god iskrsne neki poslovni sastanak ili porodični ručak, što je bio slučaj bar nekoliko puta mesečno, rekla je Sofija na početku svoje priče.

Vreme u kome živimo ne ostavlja nam mnogo prostora za česte posete frizeru i sve češće pribegavamo nekim instant rešenjima. Ali, ne možemo očekivati da problem sa kosom koji je nastajao mesecima, ili čak godinama, rešite tako brzo. Potrebno je dosta strpljenja.

Kada vidite prve rezultate i dobijete prve komplimente na račun vaše kose, motivacija će se svakodnevno uvećavati.

Doduše, moram priznati i pre nastanka ove situacije moji odlasci kod frizera postali su sve ređi, jer broj porodičnih i poslovnih obaveza je rastao, a vremena za sebe imala sam sve manje. Kao i svaka žena, krenula sam da tražim neka instant rešenja.

Ali, Sofija nikada nije odustala od imperativa koji je sama sebi nametnula još kao devojka, a on glasi – LEPA I ATRAKTIVNA U SVAKOM DANU!

Kako nisam uspevala da pronađem dugo vremena rešenje za svoj problem, naprotiv, isprobavajući razne proizvode sam samo pogoršavala njen izgled, počela sam da se konstantno žalim drugaricama i da se loše osećam. Tako sam i saznala za idealnog   partnera koji mi pomaže da izgledam dobro svakog dana. I ne samo da izgledam dobro, nego da budem prepoznatljiva po jakoj, sjajnoj i živahnoj kosi, koja skreće pažnju gde god da se pojavim.

Ovo smo vam na početku teksta i obećali! Pitali smo je da nam otkrije koje je to proizvode koristila.

Otkrivši JOICO proizvode, za moju kosu i mene je stvorena magija, što ste mogli da vidite i na slici. Preda mnom se otvorio čitav spektar mogućnosti za lako i jednostavno održavanje kose.

kosa kao zastitni znak uz joico proizvode

A njen izgled posle samo jednog pranja

Reći ću samo da su me koleginice opsedale od prvog dana kad sam krenula da koristim Joico K-pak šampon. U pitanju je linija proizvoda koja oporavlja kosu oštećenu hemijskim tretmanom, termičkom obradom ili uticajem okoline. Vraća zdrav izgled umornoj, slaboj i beživotnoj kosi. Jednostavno, sve ono sa čim sam se borila u poslednje vreme, kako bi moja kosa bila jača, živahnija i dobila sjaj, uspela sam zahvaljujući Joico K-Pak liniji proizvoda.

kosa kao zastiti znak uz joico sampon

Kad sam mojoj “beauty“ rutini nege kose dodala Joico K-Pak Revitaluxe tretman kosa je postala moj zaštitni znak. Moja misija je uspela. Samo 5 minuta, koliko je potrebno da ova maska postigne svoj maksimum, dalo je finalni pečat zdravom izgledu moje kose. Danas prosto nema susreta u kom se neka žena ne odvaži da me pita kako održavam kosu.

kosa kao zastitni znak uz joico revitalux tretman

Na kraju je dodala da joj više uopšte nije potrebno mnoštvo proizvoda za negu svoje kose, a to je svakako povoljno uticalo i na njene finansije.

Sofijina poruka našim čitaocima:

Kažu za prvi utisak imamo samo jednu šansu, a ja vam savetujem – izgledajte uvek najbolje moguće, jer nikad ne znate kada će doći taj dan gde će i prvi, a onda i svi oni ostali utisci promeniti vaš život.

Online prodavnica APONI ima ove i još mnoge proizvode JOICO brenda. Obavezno pogledajte i pronađite idealno rešenje za vašu kosu na:

WWW.APONI.RS.

Uz JOICO proizvode za kosu svaka transformacija je moguća!

PRVA TRANSORMACIJA:

kosa kao zastitni znak, transformacija
PRE
promena frizure
POSLE

DRUGA TRANSFORMACIJA:

oporavak kose
PRE
sisanje na kratko
POSLE

U galeriji pogledajte kako izgleda kosa i ostalih devojaka koje su koristile preparate JOICO brenda!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ