DUH     12.02.2020.

Iz bolesti je izašla kao pobednik i napravila proizvod koji svima pomaže!

Jadranka je živela život sasvim zdrave žene, sve dok se nije porodila i nakon nekoliko nedelja od toga počela da oseća veliki umor i anksioznost. Naravno, to nije ništa čudno za period nakon porođaja, ali Jadranka je sve više osećala da se intenzitet povećava.

Nakon posete doktoru ustanovljeno je da ima problem sa štitnom žlezdom.

Njenu borbu, pobedu i kako je nastao proizvod Jadrankina otopina, koji sada pomaže ženama širom regiona, pročitajte u nastavku teksta!

Jadrankina otopina – kakav je to proizvod?

Jadrankina otopina je naziv našeg biljnog koncentrata bogatog jodom, mog prvog proizvoda, koji je tijekom posljednjih godina napravio pravu malu revoluciju među dodacima prehrani. Kao naš najtraženiji proizvod, a upravo zbog njegove popularnosti, ali i činjenice da je to proizvod kojeg sam kreirala da spasim svoje osobno zdravlje, danas se pod nazivom Jadrankina otopina može pronaći čitav niz visokokvalitetnih dodataka prehrani. Inače, radi se o proizvodu koji je jedinstven na hrvatskom i evropskom tržištu, na bazi joda i kalijevog jodida.

proizvod koji svima pomaže

Pri spomenu joda, mnogi će prvo pomisliti na dezinfekciju ozljeda na koži, ili ga povezati s liječenjem štitnjače, no jod je kroz povijest često korišten kao univerzalno sredstvo za poboljšanje i liječenje brojnih zdravstvenih teškoća. Jod je, naime, esencijalni mineral u ljudskom organizmu odgovoran za sintezu hormona štitnjače. Ona koristi jod za proizvodnju hormona koji su ključni za metabolizam i sintezu proteina, te rast. Jod je od iznimne važnosti za žensko reproduktivno zdravlje te, također, i rast i razvoj djece. Dugi je niz pozitivnih namjena joda, za kojeg će mnogi reći da je doista univerzalno primjenjiv u pomoći pri prevenciji brojnih zdravstvenih teškoća. Tako je dio mojih dodataka prehrani plasiran na tržište pod nazivom Jadrankina otopina, a upravo sam nedavno pokrenula i novu linuiju pod nazivom Jadrankina formula.

Kakve još preparate imate u svom asortimanu?

Pod brendom Jadrankina otopin u ponudi su proizvodi: Magnezijev klorid heksahidrat u spreju i prahu, Jodirani magnezijev klorid – KIDS namijenjen djeci, Prah šipka Superhrana koji je vrhunski izvor C vitamina iz ekološkog uzgoja šipka, Selen u kapsulama i poseban proizvod za reguliranje tjelesne težine i zdravo mršavljenje – Slim faktor. Prvi proizvod, koji je tek mjesec dana na tržištu, plasirali smo pod brendom Jadrankina formula i on nosi naziv Beauty Sleep, namijenjen je svim ženama koje žive brzo i suočavaju se s problemima sa spavanjem, zbog iznimno stresnog života i posla.

proizvod koji svima pomaže
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaši zdravstveni problemi su Vas doveli do ovog proizvoda. Šta se konkretno dešavalo?

Mogu reći da me zdravlje cijelog života služilo savršeno i sve do rođenja mojeg djeteta nisam imala nikakvih zdravstvenih smetnji. Nakon trudnoće i poroda koji su prošli idealno, kroz par tjedana počela sam osjećati konstantan umor i nikako se nisam uspijevala naspavati i odmoriti. Koža koja mi je bila suha, znala je pucati i perutati se pa čak, i uz korištenje najmasnijih krema. Ono najgore što me pogodilo je to da sam postala anksiozna, što prije nikada nisam bila.  Tada toga još nisam bila svjesna, no svi ovi navedeni simptomi su bili simptomi Hashimoto sindroma, poremećaja koji utječe na štitnjaču. Nakon što mi je stanje postajalo sve gore i gore, otišla sam svome liječniku. Tada smo napravili sve potrebne pretrage i postavljena mi je dijagnoza Hashimota s antitijelima koji su bili preko 5000, dok je inače njihova gornja granica 36. Rad štitnjače mi je bio jako usporen i već tada sam postala svjesna činjenice da ću čitav život morati piti tablete polusteroidnog hormona Euthirox. Oduvijek imam odbojnost prema tim tabletama, jer ih je moja majka pila gotovo cijeli život i stalno se od njih loše osjećala. Kažem gotovo cijeli život, jer ih je i ona prestala uzimati. Život joj se preokrenuo nabolje i riješila se svih simptoma od kojih je patila više od pola svog života. Rekli su mi da je Hashimoto neizlječiv i da se s njim živi. Od liječnika sam se vratila s 5 kutija raznih tableta, koje navodno moram uzimati doživotno. I tu se nešto u meni prelomilo. Rekla sam sama sebi – sada je dosta, uzimam zdravlje u svoje ruke. Krenula sam istraživati prirodne mogućnosti poboljšanja stanja svoje štitnjače i malo po malo došla do joda. Uz pomoć prijateljice, farmaceutkinje, kreirala sam današnju Biljnu otopinu bogatu jodom, testirala je na sebi i nakon izrazitog uspjeha i mojeg vlastitog ozdravljenja, odlučila sam se upustiti u proizvodnju.

proizvod koji svima pomaže

Gde sve možemo pronaći Vaše proizvode?

Moji su proizvodi trenutno uz Hrvatsku, gdje se proizvode, dostupni u: Srbiji, Makedoniji i Sloveniji. Završili smo proces registracije proizvoda za Njemačku, a u sve ostale zemlje šaljemo našim kupcima putem narudžbi u našem web shop-u. Za područje BiH za sada se proizvodi mogu naručiti direktno u shopu, a u apotekama ih očekujemo u naredna 2 mjeseca. Moram se pohvaliti da narudžbe stižu zaista iz najrazličitijih država ne samo Europe, nego i svijeta.

Koji moto biste naveli kao vodilju na putu ka uspehu?

Moj je životni pokretač uvijek pomaganje drugima. Posebice ženama. Ja sam iz svoje bolesti izašla kao pobjednica, i moja je životna misija da podržavam oporavak drugih ljudi koji su se našli u sličnim problemima. U proizvodnji mojih dodataka prehrani rukovodim se načelom – ono što pružam drugima mora biti identično onome što bih poželjela za sebe i svoje dijete. Zato uvijek koristim samo vrhunske sirovine. To je na neki način i tajna mojeg uspjeha, moja iskrenost, moja angažiranost za ljude i kvaliteta samih proizvoda čine to da zaista uživam povjerenje svojih kupaca, a to povjerenje se gradi i obavezuje.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ