SCENA     04.09.2022.

IZBACILA SVE LJUDE KOJI SU TAD ROĐENI! Džej Lo mrzi ovaj znak horoskopa, asistenti morali da ih UDALJE

Ako ste mislili da ne postoji osoba koja će ljude zaposliti na osnovu horoskopskog znaka, prevarili ste se. Dženifer Lopez je jedna od njih. Latino divi je mesec u kom ste rođeni od velike važnosti, s obzirom na to da jedan horoskopski znak ne može da podnese.

Poznato je da brojne slavne ličnosti imaju određene zahteve i rituale, koji se ponekad čine i bizarnim, ali Džej Lo je sama po sebi zahtevna ličnost. Kao neko sa svetskim i nepogrešivim performansom na nastupima, od svojih saradnika ne očekuje ništa manje, piše Mondo.rs.

Zvezda serije “Glee”, glumica Heder Moris, nekada je radila kao plesačica, a u tom periodu bila je na audiciji za prateće igrače na koncertima Dženifer Lopez. Heder je otkrila mračnu stranu pevačice i glumice, ističući da je sa njom imala veoma neprijatno iskustvo. Kako kaže, Džej Lo ne podnosi Device i ne želi ih nigde u svojoj blizini, a naročito na bini na svom nastupu.

“Pogledala ih je, šapnula pomoćniku da ih skloni i za nekoliko minuta sve Device su izbačene napolje“, rekla je glumica.

Ona je objasnila da se pevačicin asistent zahvalio svim ljudima koji su rođeni u znaku Device, a potom ih je zamolio da napuste audiciju jer latino diva ne može da sarađuje sa njima. Osim toga, otkrila je da su rezervni plesači jako malo plaćeni i potcenjeni, a da se Džej Lo prema njima “ophodi kao prema smeću”.

Instagram will load in the frontend.

“Većinu vremena vam uopšte ne plaćaju. Vežbate po ceo dan i neko vas stalno kritikuje. Bili smo svi zajedno u sali na audiciji, a Dženifer je ušla i odmah pitala da li među nama ima Devica. Tada je nekoliko ljudi podiglo ruke, a ona se okrenula prema pomoćniku koji ih je sve poslao kući”, rekla je Heder.

Ono što je posebno interesantno, to je da je Mark Entoni, bivši muž Dženifer Lopez, rođen u znaku Device. Da li je upravo to razlog zbog kojeg pevačica ne želi kontakt sa ovim horoskopskim znakom nije poznato, ali ako je verovati horoskopu, takav spoj i nije baš kompatibilan i preporučljiv.

Instagram will load in the frontend.

Dženifer je Lavica, zbog čega se u takvoj vezi javlja ozbiljan problem. Tačnije, Lav i Devica moraju da uđu u sukob zbog preteranog kriticizma Device i Lavove prirodne potrebe da mu se dive.

Lav je energičan znak, potrebno mu je da mu se dive i ima harizmu koja zrači. Devica mu deluje dosadno, preterano pedantno i sitničavo, njen kriticizam mu ide na živce, kao i njena konzervativnost. Ovi znaci su potpuno različite prirode i prema rečima astrologa, nemoguće ih je zamisliti zajedno. Ovakav spoj je mogao da nastane isključivo zbog suprotnosti koje privlače i ničega drugog.

Izvor Mondo.rs

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ