MODNI TRENDOVI     20.05.2021.

Jalize: brend za jedinstvenu i sofisticiranu ženu

Brend Jalize osnovan je prije tri godine u Cirihu, i od samog početka zavrijedio je pažnju mnogih poznatih dama. Kao metropola pored vode, sa veličanstvenim pogledom na zavijane Alpe na horizontu, Cirih nudi jedinstvenu mješavinu atrakcija, što je i bila inspiracija u stvaranju Jalizea.

Vječna potraga za ljepotom i ljudska želja za samo-ukrašavanjem, traženjem i postepenim pronalaženjem sopstvenog stila pokretačka su snaga mode. Jalize je posvećen razvoju savremene mode najvišeg kvaliteta za žene koji postavljaju trendove, istovremeno težeći savršenstvu, jedinstvenosti i sofisticiranosti. Savršen dizajn, naravno, dolazi u mnogo različitih oblika, ali samo jedan ispunjava preferencije brenda. To su ručno rađeni detalji, koji razlikuju premium proizvode od svih ostalih. Svaki detalj zaslužuje da se usavrši stručnošću, strašću i ljubavlju. U Jalizeu iz dana u dan strasno rade na postizanju ovog cilja. Ležerni chic, aristokratska elegancija i ženstvenost čine Jalize komade vanvremenskim.

Znate da sam zaljubljena u haljine, kao oličenje zavođenja, samopouzdanja, ekstravagancije, stila i radosti. Ovog puta, moj izbor je ekstravagantna haljina ovog sjajnog brenda, koja naglašava žensku eleganciju, bez umanjivanja njene moći. U Jalize-u je haljina najveća strast, okvir za urođenu ljepotu svake žene, pa njihove haljine nose ličnost i raspoloženje žena koje ih biraju. Njihov dizajn i boje odražavaju raznolikost moderne, samopouzdane žene. Crpeći inspiraciju iz umjetničkih djela drevne Grčke do ulične umjetnosti 21. vijeka, Jalize haljine nude svježu interpretaciju koja oličava eleganciju i osjećaj za stil. Mogu slobodno reći  da ćete u ovim haljinama sigurno biti primijećene i jedinstvene, jer ove haljine zaista nose duh individualnosti i samopouzdanja, sa fokusom na estetskoj privlačnosti i neponovljivom kvalitetu. Odvažni kroj koji sam odabrala će vam samo dati na senzualnosti i eleganciji.

Haljina: Jalize Couture 

Torbica: Steve Madden, Fashion & Friends 

Sandale: Sergio Rossi, Milano Outlet 

Naočare: Miu Miu, Optika „Optotim“

Frizura: Đuro Krivokapić

Fotografija: Marko Gardašević

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ