PREDUZETNICI     27.02.2021.

Jedan način da se žena legalno razvede – ako joj suprug ne pruži dovoljno kafe

Mnoge ljubavi i prijateljstva počele su na isti način- pozivom na šoljicu kafe, bez obzira na kom kraju sveta bili. ‘Idemo na kafu‘ , univerzalna je rečenica kojom započinju ljubavni odnosi, čuvaju se prijateljstva, ali i razvijaju poslovne relacije. Ovaj čarobni napitak i sam ritual ispijanja kafe predstavljaju savršen početak svakog odnosa, zato pažljivo birajte kafu kojom započinjete dan. Ali da li ste znali da je nekada upravo kafa bila način da se žena legalno razvede?

Dolazimo da zaključka da je upravo kafa naš glavni i najbolji saveznik za sve bitne događaje u životu. Naime, upravo u drevnoj arapskoj kulturi postojao je samo jedan način da se žena legalno razvede – ako joj suprug ne pruži dovoljno kafe.

Bez obzira da li tražite ljubav, prijateljstvo, da se osamite ili možda razvod imamo preporuku za najbolju kafu saveznika!

Priča koja stoji iza brenda ‘Domaća kafa’, koji je Beograđanima poslednjih godina postao poznat po simpatičnom sloganu Moja tašta ne pije svašta’, počela je pre pune dve decenije. Koncept ove pržionice čije vrhunske mikseve kafa možete pronaći na jedanest beogradskih lokacija takav je da sami tražite svoj miks, birajući među onim najboljim. U sopstvenoj pržionici, u strogo kontrolisanim uslovima, manuelnim postukom, na svaka dva dana prži se domaća kafa. Nakon toga, na vama je samo da odaberete svoj miks koji se pred vama melje i pakuje i tako na pravi način započnete ritual uživanja u vašoj šoljici kafe. 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ