DUH     18.09.2021.

Jednodnevni seminar o ZDRAVOJ ISHRANI I PROMENI ŽIVOTNOG STILA „SNAGA U VAMA“ – 26.9.2021.

Tatjana Popović, sertifikovani health coach, edukator i autor nekoliko knjiga i programa. Pre šesnaest godina pobedila je kancer levog bubrega. Odrekla se hemioterapije i započela proces lečenja makrobiotikom, što je iziskivalo veoma kontrolisanu ishranu, ali i brigu o fizičkoj aktivnosti, mislima, okruženju, uverenjima i svemu ostalom što je činilo njen život. Iza nje je 16 godina iskustva, u toku kojih sam se posvetila stručnoj nutricionističkoj edukaciji, što je i inspirisalo da uči ljude širom sveta da žive zdravije i zadovoljnije.

– Jedinstvenost seminara “Snaga u vama” ogleda se u tome što klijente ne učim brojanju kalorija, merenju količine namirnica uz tačno definisane gramaže unosa ugljenih hidrata, masti i proteina, niti mi je cilj da ih fokusiram na liste zabranjenih namirnica. Kroz koncept “bioindividualizma” polaznici će razumeti zbog čega nije dobro da se pridržavaju makar koje dijete, već da nauče da osluškuju SOS signale svog tela i ka tome iskroje sopstveni plan ishrane u cilju postizanja optimalnog zdravlja.

Tatjana Popović

Fokus seminara usmeren je na pravilnu kombinaciju namirnica, prepoznavanje i unos superhrane, pune fitonutrijenata, antioksidanasa, vitamina i minerala, koji stvaraju izbalansirane, zdrave obroke, i daju fenomenalne i trajne rezultate na energetskom, emotivnom i fizičkom nivou., rekla je Tatjana Popović.

Seminar je interaktivnog tipa, te se na kraju seminara dobija email sa preporukama, savetima i receptima, prilagođen pitanjima postavljenim u toku edukacije. Link: www.totallywellness.rs/seminar. Cena: 89€. Inače je Tatjana ovaj seminar uvek organizovala uživo, ali zbog situacije sa korona virusom, ovog puta će biti online.

SEMINAR JE NAMENJEN SVIMA KOJI ŽELE DA:

Steknu osnovno znanje iz oblasti nutricionizma i zdrave ishrane
Koriguju telesnu težinu bez izgladnjivanja i brojanja kalorija
Nauče više o biljnim režimima ishrane
Nauče kako da pravilno kombinuju namirnice
Dobiju pregršt lako primenljivih primera kako da počnu da pripremaju zdrave obroke
Ubrzaju metabolizam
Unaprede stil života
Dobiju motivaciju i inspiraciju kako da održe zdrave navike
Nauče kako da otklone zdravstvene tegobe poput nadutosti, glavobolje, problema sa kožom, alergija, zatvora i dr.
Steknu znanja kako da unaprede nivo energije

OVAJ SEMINAR UKLJUČUJE:

Edukaciju od 12h do 18h
Praktične savete kako unaprediti ishranu i stil života
Gratis 4 elektronske knjige
Dokument sa predlozima alternativa za nezdrave namirnice

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ