MODNE VESTI     24.09.2019.

JESENJI TRENDOVI: Najlepše torbe sezone!

Jesenji trendovi uvek su i više nego zanimljivi, a velika svetska imena modne industrije ove sezone su nas oduševila modelima torbi u koje ćete se sigurno zaljubiti!

Žuta torbica za pojas

Jarke boje i neobični modeli

Bez obzira što su nam prve asocijacije na boje jeseni bordo i braon, ove sezone na ulicama ćemo viđati i nešto veselije boje. Geometrijski oblici na torbama izuzetno su zanimljivi, a kada se kombinuju sa jarkim bojama, bez izuzetka, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!

Roze torba geometrijskog oblika

Od velikih do minijaturnih modela

Dve potpune suprotnosti – velike i minijaturne torbe – podjednako su moderne! Bilo da izaberete veliku torbu u kojoj možete poneti šta god hoćete ili malu u koju možete da stavite samo novčanik i ključeve, svakako nećete pogrešiti. Ove jeseni biće popularne i jedna i druga.

Torba sa animal printom

Printovi ponovo moderni

Najpopularniji trend ove sezone biće torbe sa krokodilskim printom. Različite veličine i modeli torbi sa krokodilskom kožom biće i te kako nošeni.

Crna klasična torba

Klasični modeli ne izlaze iz mode!

Klasika i jednostavnost nikada neće biti van trendova. Zato će i ove jeseni biti popularne klasične, jednostavne torbe, poput crnih, sivih, braon kožnih modela. 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ