KOSA     30.09.2020.

Jesenji trendovi – Popularne frizure ove sezone

Znate li koje su popularne frizure ove jeseni i jeste li spremni da ih isprobate? Bilo da želite da promenite boju kose koju imate već godinama, želite da je drastično skratite ili da je samo osvežite nekim svetlijim pramenovima, jesen je prava prilika za to. Jesen je idealno vreme za promene, a ako se odlučite za promenu kose pogledajte koje su to popularne frizure ove sezone!

Šiške se vraćaju!

Šiške su ponovo u modi! Bilo da ih imate uz kratku kosu, bob ili paž frizuru, ili dugu talasastu kosu, sjajno će osvežiti svaki izgled. Ravno sečene guste šiške nisu baš toliko in, koliko one istanjene, razbarušene i duže sa strane.

Kratka kosa na milion načina

Ako želite neku drastičnu promenu ove jeseni kratka kosa je potpuno in! Neka vam ne bude žao da je skratite jer ćete baš biti u trendu. 

Čuvena bob frizura često će se viđati na ulicama, a i te kako je popularan i long bob, ravno sečen ili sa dužim prednjim delom. Možete se odlučiti i za klasičan paž ili stepenasto ošišanu kosu do ramena.

Neobavezne lokne

Posle leta kada smo nosile pretežno podignutu kosu zbog vrućina, sada je vreme da je pustimo i uživamo u njoj. Sjajna frizura za jesenje dane su neobavezne, razbarušene, krupne lokne. Vrlo se jednostavno prave, a mogu trajati nekoliko dana. 

Pletenice

Pletenice su uvek moderne. Ove jeseni će se posebno istaći duge pletenice koje nisu savršeno zategnute, već nemarne i razbarušene. Posebno će zanimljivo izgledati ukoliko imate neke malo svetlije pramenove.

Klasična punđa

Punđe su uvek praktične i idealne za sve prilike. Ove jeseni će one najklasičnije biti veoma popularne. Ne previše zategnute, ali ni previše opuštene. Takođe, ako volite skupljenu kosu, možete nositi i nizak rep koji će posebno lepo izgledati uz šiške ili talase.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ