SCENA     06.05.2020.

Jovana Jeremić voditeljka koju zovu “Otrovnica mekog srca”

Jovana Jeremić voditeljka i urednica Vikend jutra” na Happy TV poznata je kao neko ko govori o temama na koje drugi ne bi smeli, takođe na društvenim mrežama je najpoznatija kao “Mala koja čini čuda“. Osim toga Jovana Jeremić je neko koga možete da volite ili ne, ali vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Nedavno je izjavila da sada emisija koju uređuje ima duplo veću gledanost nego ranije, a za to smatra da je zaslužno što upravo govori o temama o kojima drugi ćute, a gledaoci to znaju da prepoznaju. Kako kaže jedan medijski analitičar je nazvao “Otrovnica mekog srca”.

Jovana je postala mama pre nepune dve godine, a apsolutni je dokaz da ko ima volje može sve da postigne. U prilog tome govori da Jovana nikad nije bolje izgledala, pa mnogi komentarišu njeno izvajano telo. Osim toga Jovana svoj posao vodi perfektno.

jovana jeremić

U intervjuu za jedan dnevni list izjavila je da čovek treba da trenira um i telo i da samo tako može sve sam. Da smo svi mi krojači svoje sudbine.

Jedna od prvih Jovaninih fotografija iz detinjstva, nastala je kada je šarmantna voditeljka imala svega 3 ili 4 godine i to kako grli televizor. Ta fotografija kao da je predočila Jovaninu budućnost, tj.da će postati veoma popularno i omiljeno TV lice.

Pročitajte još Talentovana i prelepa TV lica koja obožavamo

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ