LICE     25.11.2019.

JUTARNJA NADUTOST LICA – kako se izboriti sa tim?

Veliki broj žena ima problem nadutosti lica nakon buđenja. Taj problem se češće javlja tokom zime kada se spava u toplim prostorijama, jer spavanje u toplom podstiče nadutost. Međutim, problem nije nerešiv i uz nekoliko jednostavnih trikova možete rešiti problem nadutosti i izgledati fantastično!

nadutost lica

Zeleni čaj

Tajna poznatih top modela je zeleni čaj! Tačnije, odmah nakon buđenja na kapke stavite kesice zelenog čaja. Osim što će smanjiti nadutost, zeleni čaj će umiriti kožu oko očiju i rešiti problem tamnih podočnjaka.

Masaža kockicom leda

Sjajan trik koji će vam sigurno prijati ujutru jeste masaža lica kockicama leda. Jednostavna masaža kružnim pokretima će podstaći cirkulaciju i nadutost će se odmah smanjiti.

nadutost lica

Kolutići krastavca

Princip je isti kao i kod zelenog čaja. Na kapke stavite kolutiće krastavca i ostavite 15 minuta. Nakon toga se umijte hladnom vodom i problem će biti rešen.

Maska za područje oko očiju

Na tržištu možete pronaći raznorazne maske za područje oko očiju. Stručnjaci savetuju da ih pre korišćenja držite pola sata u frižideru. Na taj način će one još bolje obaviti svoj posao, a vama će hladna maska izuzetno prijati.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ