KULTURA     07.01.2020.

JW PREPORUKA: 5 božićnih filmova u kojima ćete uživati!

Praznici su savršeno vreme za filmove. Dok je napolju hladno, ušuškajte se i uz toplu čokoladu uživajte u božićnim filmovima koje vam preporučujemo!

Marry Me for Christmas

Organizovanje božićnog venčanja je prava poslastica za vlasnicu butika Madeline Krug. Ona obožava izazov pronalaženja savršene haljine za mladu i organizovanja događaja. Ono što Madeline nije očekivala bila je da će je oboriti s nogu mladin brat, filmska zvezda Jonni Blake. Jonni je došao u grad Fool’s Gold da podrži sestru – da se ne zaljubi. Ipak je Madeline najneobičnija žena koju je ikad upoznao. Planiranje savršenog venčanja vodi do večere uz sveće i šetnje ulicama prekrivenim snegom. Da li će akciona zvezda biti dovoljno hrabra da preuzme ulogu života?

Last Christmas

Katarina radi kao vilenjak u božićnoj radnji u Londonu. Postaje beskućnik nakon što je cimer izbacuje. Dok je na poslu, ona primećuje muškarca koji se zove Tom. Nakon neuspešne audicije pevanja, Kate ponovo vidi Toma i oni odlaze u šetnju, gde ju je očarao svojim neobičnim zapažanjima u Londonu. Pošto se izdvojila od najstarije prijateljice, Kate je primorana da se vrati u kuću svojih roditelja. Onda počinje provoditi više vremena sa Tomom koji volontira u prihvatilištu za beskućnike, čemu se ona u početku ruga. Tražeći Toma, koji kaže da drži svoj telefon u ormaru i da često nestaje danima, ona počinje pomagati u skloništu u nadi da će naići na njega, ali otkriva da ga osoblje nikad nije upoznalo.

The Christmas Secret

Život Christine Eislei se menja preko noći. Otpuštena je s posla, a sa bivšim suprugom ide na sud zbog starateljstva nad njihovom decom. Da stvar bude još gora, ona je izgubila specijalno porodično nasleđe – kašiku u obliku zvezde koju joj je predao otac. Ali stvari izgledaju malo svetlije za Christine kada ona  počne raditi sa vlasnikom pekarskih proizvoda i praznična romansa počne cvetati s Jasonom, unukom para koji poseduje popularnu lokalnu trgovinu. Dok otkriva dugogodišnju porodičnu tajnu, Christine će se sréća možda okrenuti, donoseći joj pravu ljubav upravo za Božić.

Angel of Christmas

Susan Nicholas, urednica Njujorškog kurira, želi da napiše priču za novine. Ivette pruža šansu Susan da za dva dana završi kako bi se praznična priča pojavila u Božićnom izdanju za tri nedelje. Problem koji Susan ima je u tome što ona više nije osoba koja uživa u Božiću, jer je okrenula leđa ljubavi ́ nakon što ju je dečko neočekivano ostavio na Božićć pre dve godine. Njeni roditelji je ohrabruju da napišu priču o porodičnoj uspomeni koju je kroz generacije prenesen, a to je drveni anđeo koji je uklesao Susanin pradeda Oven Thomas.

The Princess Switch

Maloj Američkoj pekari ponuđeno je da učešće na takmičenju u Bulgraviji. Stejsi nije ni pomišljala na to da će na dva dana zameniti mesta s kraljevskom vojvotkinjom Margaret. Vojvotkinja želi biti potpuno opuštena pre nego što se uda za princa i Stejsi joj pruži tu šansu. Sve što Stejsi treba učiniti je da se vrati pre nego što takmičenje počne. Šta može poćii po zlu?  

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ