VESTI     26.10.2019.

JW preporuka: Tri serije za jesenje dane!

Ne postoji lepša stvar nego kada se nakon napornog i hladnog jesenjeg dana ušuškate u svom krevetu uz seriju i šolju toplog čaja. Za vas imamo tri serije koje ćete sigurno voleti ove jeseni!

Why women kill

“Why women kill” je američka komično-dramska serija postavljena u više vremenskih perioda i prikazuje događaje koji vode do smrti  nakon preljube.  Priča prati tri žene iz različitih decenija koje povezuje to što su sve živele u istoj palati Pasadena i doživljavale neverstvo u svojim brakovima. Beth Ann Stanton je zadovoljna kao domaćica 1963. godine dok ne sazna za nevernost svog supruga. Simone Grove otkriva homoseksualnost trećeg muža i započinje vlastitu vezu sa mlađim muškarcem 1984. godine, a iako je u otvorenom braku 2019. godine, advokat Tailor Harding otkriva da je njen odnos testiran kada ona i njen suprug postanu privlačni za istu ženu. Nevera u svakom braku pokreće lanac događaja koji se završava oduzimanjem života drugoj osobi.

Unbelievable

“Unbelievable” je američka dramska sarije u kojoj igraju Toni Collette, Merritt Vever i Kaitlin Dever. Serija govori o dramatizaciji slučajeva serijskog silovanja u Vašingtonu i Koloradu 2008–2011 godine. Priča prati Marie, tinejdžerku koja je optužena za laganje o silovanju, i dva detektiva koji su se služili zavojitim putem da bi došli do istine. Serija se temelji na „Neverovatnoj priči o silovanju„, članku Pulicerove nagrade T. Christiana Millera i Kena Armstronga.

Carnival row

“Carnival Row” je američka fantastična serija koja je premijerno prikazana na premijeri Amazona Prime Video 30. avgusta. U seriji glume Orlando Bloom i Cara Delevingne. Serija prati mitska stvorenja koja su napustila svoju ratom razorenu domovinu i okupila se u gradu dok tenzije vrebaju između građana i rastućeg imigrantskog stanovništva. U središtu drame je istraga niza nerešenih ubistava, ludilo moći, nerazrešena ljubav i društvena prilagođavanja.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ