LICE     23.04.2020.

Katarina Živković oduševljava izgledom, a sad je otkrila i da li je imala estetske intervencije

Pevačica Katarina Živković važi za jednu od najzgodnijih i najlepših pevačica na našim prostorima. Na mnogobrojna pitanja da li je imala estetske zahvate, ona nema problem da prizna da ih je imala par na svom licu

Štaviše, ona rado priča o tome, a sada je zajedno sa svojom doktorkom Kristinom Davidović otkrila šta je sve radila na sebi.

Katarina Živković amigi

– Okačila sam sliku na Instagram kako sam izgledala nekad i sada, nemam čega da se stidim. Doktorka me je pitala da li sme i ona to da objavi. Međutim, komentari su bili užasni,pa me je pitala treba li da obriše, ja sam rekla ne. To nisu konstruktivni komentari, mene to ne pogađa – rekla je Kaća i objasnila:

– Nisam nožem smanjivala nos. Moj nos nije bio veliki, samo je išao na dole, pa smo ga hijeluronom rešili i to sa samo tri uboda – rekla je pevačica. 

Katarina Živković instagram

– Malo sam htela usne da mi popuni kad sam se vratila iz Amerike, ali mi doktorka nije dala. Gubitak težine nosi problem i na licu, ali smo i to sve rešile bockanjem, ovog puta malo više. Podočnjaci su mi bili veliki, usukalo mi se lice… Samo malo botoksa rešava sve, da izgledamo kao pre pet godina. Nemojte preterivati, to je jedino važno – pričaju pevačica i doktorka, a sve poslušajte u videu.

Izvor Informer

Posetite sajt https://reamedika.rs/

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ