KOSA     30.03.2017.

Kako efektno prekriti izrastak bez farbanja? Pronašle smo rešenje!

Ukoliko farbate kosu, znate i same da se već nakon kraćeg vremena od farbanja pojavi izrastak koji prosto ne možete da ignorišete, a vaša kosa još uvek nije spremna za obnavljanje boje. Ukoliko ste drastično promenile boju, svesne ste da vaša kosa koja se pojavljuje sve više  počinje vizuelno da vam smeta, naročito ukoliko ste perfekcionista. Takođe, nećete se osećati sveže. Kada je u pitanju lice, taj problem se najčešće rešava uz pomoć pudera. Da li ste ikada pomislile u sebi: ‘Eh, da mi je nešto poput pudera čime mogu da zamaskiram i ovaj izrastak, bar na ovih nekoliko dana do farbanja’!

I nas je mučio taj problem, kao i ostatak ženske populacije. Skoro da smo se pomirile sa tim da rešenja nema. Međutim, pre nekoliko dana posetile smo promociju proizvoda za kosu. Verovale ili ne, fokus je bio baš na proizvodu koji je zapravo rešenje problema! Svetski poznati brend COLOR WOW demonstrirao nam je čemu služi, i kako se koristi ‚Root Cover Up‘, tačnije puder za maskiranje izrasle kose. Ispred nas je sedela sredovečna žena izrazito crne kose, sa popriličnim srebrnim, sedim izrastkom. Za samo nekoliko minuta, fantastični Kevin Moss je uspeo da nakon par nanosa četkicom, proizvoda koji podseća na senku za oči, učini da izgleda kao sveže ofarbana. Morale smo da priđemo bliže kako bismo se zaista uverile u pravi efekat proizvoda. Zapravo, bilo je iznenađujuće jer je kosa delovala sveže ofarbano i nije se videla razlika.

Color Wow je jednstvena formula na bazi mineralnog pudera. Iznenađujuće je to što ne pokriva samo sedi, nego i tamni izrastak kod plave kose. Ako imate želju da uradite pramenove, to bez problema možete ovim proizvodom, čak bez upotrebe hidrogena. Ne treba da vas brine to što je u pitanju puder, jer nije lepljiv, ne masti kosu, ne može se sprati čistom vodom, sve do idućeg pranja šamponom. Iako zvuči neverovatno, uveravamo vas da je efekat potpuno prirodan i na izgled i na dodir, jer smo i same isprobale.

Ono što je važno jeste da ne sadrži parabene i nije testiran na životinjama. Takođe, idealan je za trudnice, jer je baziran na formuli bez voska i boje. Iz tih, i mnogih drugih razloga, sa trideset nagrada od lansiranja proizvoda, najnagrađivaniji je proizvod u istoriji negde kose.

Uz pomoć ovog magičnog proizvoda možete izvesti još jedan trik, i ukoliko imate potpuno prirodnu kosu. Ako vam se dešava da kada vežete kosu u rep ili napravite punđu imate vidno izražene zaliske, možete ih zamaskirati uz pomoć par poteza. Bez predrasuda, mogu ga koristiti i muškarci sa proređenom kosom, kako bi zamaskirali svoje samopouzdanje, pa eto idealnog primera za poklon. Dostupan je čak u sedam različitih boja, koje se prilagođavaju nijansama vaše kose. To je tajni trik mnogih svetskih zvezda. I, ne sumnjajte da se po jedan već nalazi i u našim torbama.

Ako se pitate kako ga nabaviti, i želite da saznate još više posetite sajt www.colorwowhair.com .

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ