MUVANJE     11.09.2020.

Kako izabrati najbolji poklon za muškarca?

Kako izabrati najbolji poklon za muškarca? – pitanje koje svakoj ženi padne na pamet veoma često. Kada su pokloni za nežniji pol u pitanju izbor je daleko lakši, priznaćete. Ako ništa drugo, ženu će uvek obradovati lep komad nakita ili šminka. Sa muškarcima je drugačije i, čini se, malo komplikovanije. Pogledajte naše savete kako izabrati najbolji poklon za muškarca!

Kozmetika ili parfem

Ukoliko je muškarac kom kupujete poklon veliki ljubitelj dobrih parfema ili izuzetno vodi računa o sebi kada je kozmetika u pitanju, sigurno će se obradovati upravo takvom poklonu. U tom slučaju vodite računa da ne kupite nešto što on već poseduje i morate znati njegov ukus i šta je ono što voli.

Novčanik

Dobar kožni novčanik je odličan poklon za muškarce. Možete izabrati i card holder koji služi samo za kartice, ukoliko muškarac više koristi kartice nego keš. Ako se odlučite za ovakav poklon u novčanik obavezno ubacite barem malo novca, za sreću! 

Oprema za trening

U slučaju da je vaš muškarac pobornik zdravog života i redovnih odlazaka u teretanu nema boljeg poklona od opreme za trening. Bilo da je u pitanju šorts, majica, patike ili torba za opremu, sa ovim poklonom nećete pogrešiti! Još ako znate koji brend sportske opreme voli, to će biti pun pogodak!

Bežične slušalice

U vezi sa prethodnim, ukoliko često posećuje teretane i voli da trenira uz muziku, najbolji mogući poklon su bežične slušalice. Verujte nam, ne postoji stvar kojoj će se više obradovati!

Planer ili tašna

Ukoliko vaš muškarac radi u nekoj kompaniji i ima mnogo obaveza, planer će mu dobro doći kako bi sve svoje obaveze dobro organizovao. Takođe, za takav posao muškarcima su uglavnom potrebne tašne u kojima nose sva dokumenta, pa je i dobra kožna tašna sjajan izbor.

Za još interesantnih i originalnih poklona posetite  https://www.poklonshop.com/ !

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ