HOROSKOP     17.02.2019.

Kineski horoskop – godina svinje

Šta nam donosi godina zemljane svinje

Kineski horoskop se razlikuje od zapadnjačkog horoskopa u tome što se znakovi ne menjaju na mesečnom nivou već na godišnjem.  Prema legendi Buda je sazvao sve životinje ali su se samo 12 odazvale i po njima su nazvani znaci kojima vlada neki od prirodnih elemenata (voda, metal, drvo, vatra).  

Nova kineska godina počela je 5.februara i završava se 24.januara 2020. Zemljana svinja se povezuje sa napretkom, boljim finansijama , srećom i dobrim mogućnostima za uspeh u svim sferama života. Ova godina je idealna za okončanje svih veza koje vas guše i sputavaju, bilo da su porodične, prijateljske ili sa partnerom. Oslobodite se svih stvari koje vas opterećuju. Trudite se da ne samujete i da i okružite se pozitivnim ljudima koji znaju da se vesele i raduju vašim uspesima.  Iskoristite svaku priliku koja vam se nudi ma koliko ludo zvučala. Svinja je poslednji znak u kineskom horokopu i  sa krajem ove godine završava se veliki ciklus pa je od izazite važnosti da završite sve stare obaveze i planove i napravite nove za budućnost. 

Po feng shuiju srećni simboli za ovu godinu su:

  • brojevi : 4, 6, 8
  • boje: žuta, siva, braon i zlatna
  • dani: 2., 7., 10. i 11. dan svakog meseca Kineskog kalendara
  • smer kompasa: jugoistok i severoistok

Godina svinje biće posebno povoljna za one rođene u znaku svinje tj one koji su rođeni 1923., 1935., 1947., 1959., 1971., 1983., 1995. i 2007. godine.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ