LICE     22.06.2019.

Koliko često bi trebalo ići na tretmane lica i koje vrste u zavisnosti od tipa kože?

Drage dame, nega lica je jako važna, naročito tokom leta kada nam je lice opterećeno šminkom i suncem. Koža ne može da diše kako to radi kada nisu tako visoke temperature i samim tim se, u zavisnosti od tipa kože, stvaraju akne i mitiseri. Izdvojte vreme jednom mesečno i posvetite nekoliko sati vašem licu nekim od tretmana.

HIGIJENSKI TRETMAN

Ukoliko niste dugo posetile kozmetičara, ovim tretmanom je dobro započeti negu vašeg lica. Za suvu ili kombinovanu kožu ( masnu i suvu ), ovaj tretman je idealno rešenje. Može se čak i kombinovati tokom meseca sa drugim tretmanima, kako je on namenjen čišćenju lica. Nakon što se koža napari i pore otvore veliki deo problematičnog dela lica je moguće očistiti. Aplikacijom maske na kraju upotpunjuje se tretman.

VITAMINSKI TRETMAN

Ovaj tretman je namenjen dubokoj hidrataciji kože lica. Pogodan je za sve vrste kože, ali najviše za suvu kožu ili licu često opterećenom šminkom. Tretmanom se vrši detoksikacija, potom se uz više maski aktivnim supstancama koži pruža vitamin C, vitamini E i B5. Jako važno je da ovaj tretman štiti od štetnog delovanja sunca!

HEMIJSKI TRETMAN

Ukoliko do sada nikada niste radile hemijski tretman lica, preporučuje se da se ovaj proces otpočne uz tretman voćnim kiselinama. Ovim tretmanom se uklanjaju mrtve ćelije koje daju koži sivkast i umoran izgled. Tako u prvi plan dolazi svežina vašeg lica i vraća se sjaj!

Ovom tretmanu ne treba podlezati češto koliko i ostalim tretmanima kako bi sve ćelije na licu imale svoju normalnu funkciju.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ