KOSA     18.12.2018.

KOSA: Saveti i ideje, Natalija Zubac Obradović

Jedna od novih, već najavljenih rubrika biće upravo ova.

Sve što vas zanima o kosi, frizure, nega, daće vam stručnjak za istu Natalija Zubac Obradović.

Puna inovacija, Natalija Zubac Obradović, prvenstveno je umetnik, a onda frizer stilista, koji kreira umom, pa rukama. Završila je privatnu srednju akreditovanu školu ,,Profesional“. Praktična znanja sticala je u renomiranim frizerskim salonima širom Beograda. Sarađivala je sa mnogim damama sa naše javne scene. Takođe, učesnik je u modelovanju revizijskih frizura. Konstantno radi na sebi i usavršava se kroz razne seminare i obuke.

   Odlučila je da svoje veštine primeni kroz otpočinjanje sopstvenog poslovanja u saradnji sa brendom ,,Loreal“ i tako ostvari svoje snove. Želi da podeli dugogodišnje iskustvo u raznim domenim kroz svoj salon ,,Estetic Studio 7“, koji se nalazi nadomak Obrenovca, u mestu Stubline. Nudi vam frizerske i kozmetičke usluge, kao i usluge profesionalnog sminkanja. Jako voli svoj posao, veoma je komunikativna i vrlo posvećena svojim klijentima. 

    Natalija će vam utorkom pisati o raznim temam vezano za negu kose. Pored toga, demonstriraće vam, kroz kratke video snimke, kako same sebi mozete lako da napravite neke frizure. 

   Ukoliko budete imali bilo kakva pitanja vezano za teme o kojima će Natalija pisati, slobodno ih ostavljajte u komentarima ispod teksta, a ona će vrlo rado odgovoriti na njih.

Natalija Zubac Obradović
Estetic studio 7
Estetic studio 7
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ