RASKID     07.11.2019.

Kraj ljubavi – kako da znate da je gotovo?

Raskid nikada nije jednostavan, a kada su u pitanju dugogodišnje veze ume biti i veoma bolan. Koliko god vam bilo teško, nekada je raskid najbolje rešenje. Koje su to situacije koje ukazuju da je raskid sve bliži?

Više nema radosti

Jedan od prvih znakova da je vreme za raskid je manjak radosti. Ako se osećaj sreće kada ugledate ili čujete partnera ugasio, radost je nestala, a to može biti znak da se bliži kraj.

Česte rasprave

Ukoliko su rasprave postale učestalije, to je znak da nešto nije u redu. Kada rasprava preraste u svađu, a to počinje sve češće da se dešava definitivno se nešto mora menjati.

Sve više vremena provodite odvojeno

Kada ste na početku veze želite da svaki trenutak provodite sa partnerom. Međutim, kada ljubav počne da se gasi, sve više želite da budete sami ili sa prijateljima, a partnera izbegavate i zanemarujete.

Počinje da vas nervira svaka sitnica

Dok ste slepo zaljubljeni u partnera gotovo ni jedna njegova osobina vas ne iritira, sve vam se čini simpatično. Kasnije već shvatate da vas neke stvari izuzetno iritiraju i smetaju vam, a kada počinete da mu sve češće prigovarate i da budete kritički nastrojeni prema njemu, dolazi do svađe.

Nemate zajedničkih tema

Kada stavovi počnu da vam se razilaze i shvatite da više nemate zajedničkih tema za razgovor, jasno je da je kraj blizu.

Jednostavno – niste srećni

Najprostiji znak koji vam pokazuje da je definitivno vreme za kraj ljubavi jeste to da više niste srećni. Ukoliko više niste ispunjeni, ne raduje vas vreme provedeno sa njim, nemate poverenja, sve vam je važnije od njega i jednostavno niste srećni – raskinite.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ