DIJETA     09.06.2022.

KRAJNJE JE VREME DA KAŽETE „ĆAO MASNE NASLAGE“! Uz ove savete rezultati su MAKSIMALNI i provereni!

Čuli ste već za tradicionalne savete koji se daju pojedincima koji pokušavaju da smršaju. Ako ste jedan od njih, verujemo da ste čuli i da je prvo što su vam savetovali dijeta i fizička aktivnost. I istina je. Ukoliko promenite način ishrane, smanjite unos kalorija, pametnije birate namirnice i sve to ukombinujete sa vežbanjem, napredak ćete primetiti.

Međutim, šta se dešava kada se situacija promeni, kada je fizička aktivnost svedena na minimum, a stres povećan na maksimum? Kada nemate vremana da isplanirate obroke i kada žonglirate između posla, dece i kuće? Znamo, nije jednostavno, ali da znate da nije ni nemoguće posvetiti se rezultatima i mršavljenju i tada.

Potrebno vam je par trikova koje je jednostavno primeniti. Umesto dijeta, trudite se da ishrana bude zdrava (što više voća, povrća, manje industrijske hrane, manje prženja, testa i manje slatkiša) i već ste na dobrom putu. Nije poenta u izgladnjivanju i dijetama. Fizička aktivnost? Pa ne računaju se samo intenzivni treninzi u teretani. Izađite, prošetajte, zamenite lift stepenicama, uradite kratak trening kod kuće. Svaki vid fizičke aktivnosti se računa! Pored ova dva važna saveta, važano je i da izaberete dobrog saveznika koji će vam pomoći da rezultate postignete brže i da se zaista oslobodite viška kilograma i kažete „ćao masne naslage!“ Posebno sada kada nam je i leto pred vratima.

Ono što vam sigurno još poznato zvuči jeste da se često problemi, koji su vezani za višak kilograma, javljaju udruženi. Te se dešava da se pored problema sa masnim naslagama, pojedini bore i sa zadržavanjem vode u organizmu i nadutišću, neki sa nezasitim apetitom i željom za slatkišima… Zato su svakom od nas potrebni saveznici koji mogu da se izbore sa svim izazovima koji stoje na putu ka rezultatu.

Kako izabrati saveznike i kako ih koristiti za maksimalne rezultate?

Nastavite da čitate…

ZA DOBAR START

Prvih 10 dana, savetujemo vam da uradite detoks organizma kao pripremu i dobar start za zdravo mršavljenje. Kako je najboje uraditi detoks? Savetujemo vam da probate Herbafast Detox kapsule. Pije se jedna kapsula Herbafast Detoxa ujutru, pola sata pre obroka, uz povećani unos vode. Herbafast Detox doprinosi eliminaciji toksina i nagomilane vode iz organizma, pored toga smanjuje vidljivost efekta „narandžine kore“.

ZNAM DA MOGU

Drugih 10 dana, predlažemo vam primenu Herbafast Lady kapusla i Herbafast Fiber napitka. Herbafast Lady se pije ujutru pola sata pre jela, a Herbafast fiber se razmutiti u čaši vode, pola sata pre ručka ili večere, u odnosu na to koji je vama obrok najobilniji.

Herbafast Lady ubrzava metabolizm i sagoreva masnoće sa kritičnih regija. Dok se u Herbafast Fiberu nalaze biljna vlakna koja prave gelastu strukturu i zauzimaju prostor u želucu, pa je potreba za hranom manja, a pored toga poput sunđera upijaju masti i izbacuju ih iz organizma.

NE ODUSTAJEM

Trećih 10 dana, primenite Herbafast Avantgarde kapusle i Herbafast Fiber napitak. Avantgarde se pije ujutru pre jela, a fiber se razmutiti u čaši vode, pola sata pre ručka ili večere, u odnosu na to koji je vama obrok najobilniji. Pored sastojaka koji utiču na sagorevanje masti, Herbafast Avantgarde sadrži i HROM, neophdodan za regulaciju šećera u krvi i smanjenje želje za slatkišima, dok će Herbafast Fiber u ovoj kombinaciji dodatno pojačati ovaj efekat.

Ukoliko ste se pronašle u nekom od prethodnih pasusa i želite da ostvarite rezultate, poručite Herbafast Beuty&Slim paket koji podrazumeva kombinaciju svih navedenih Herbafast proizvoda za MAKSIMALAN rezultat.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ