LICE     19.04.2021.

KREIRAJ BUDUĆNOST SVOJE KOŽE uz Apivita Bee Radiant liniju

Novi korak u zaštiti i regeneraciji kože! Jedinstvena mešavina patentiranog ekstrakta propolisa, belog božura i ostalih aktivnih sastojaka, sa multifunkcionalnim mehanizmom koji štiti od spoljašnih štetnih faktora, sprečava i bori se protiv znakova starenja i umora, kreirajući glatku, blistavu i odmornu kožu.

Grčki brend Apivita napravio je veliki zaokret u svojoj Bee Radiant liniji, koja sprečava razvijanje znakova starenja kože i deluje protiv umora. Nekadašnji glavni sastojak,pomorandža zamenjen je belim božurom.
Ova linija je prvenstveno namenjena ženama u tridesetim, jer iako počinjemo da gubimo kolagen u ranim dvadesetim, znaci starenja počinju sa pojavljivanjem kada uđemo u tridesete.
U našim ranim tridesetim, koža počinje da gubi elastičnost zbog gubitka kolagena i elastina. Takođe, mogu se pojaviti i hiperpigemntacije.
Kako se približavamo kasnim tridesetim, koža gubi potkožno masno tkivo, koje se nalazi ispod očiju, oko nosa i slepoočnica.

Kako rešiti problem?

 Povećati proizvodnju kolagena, elastina i hijaluronske kiseline
 Pojačati ćelijsku funkciju
 Stimulisati ćelijsku obnovu
 Obezbediti snažnu antioksidativnu zaštitu
 Obezbediti dugotrajnu hidrataciju u dubljim slojevima kože
 Regulisati hiperpigmentacije

Bee Radiant linija PET PROIZVODA koja će u potpunosti zadovoljiti potrebe onih koji uz sebe žele imati prirodnog, a moćnog saveznika protiv znakova starenja kože.

Svi proizvodi iz ove linije sadrže minimalno 96 % prirodnih sastojaka, povećavaju sintezu kolagena, elastina i hijaluronske kiseline, dajući dobru hidrataciju, više elastičnosti i mlađi izgled kože zahvaljujući patentiranom ekstraktu propolisa, kukuruznom glikogenu i prirodnom glikoinu.
Učinkovitost patentiranog ekstrakta propolisa potvrđena je sa osam kliničkih studija i značajno smanjuje uticaj slobodnih radikala i štiti kožu od agresora iz okoline.
APIVITA i u novoj Bee Radiant liniji zamenjuje vodu prirodnim organskim infuzijama koje svojim proizvodima daju uglavnom antioksidativna svojstva. S obzirom da većina kozmetičkih proizvoda sadrži 70 % vode, APIVITA proizvodi su u svojoj bazi bogati antioksidativnim sastojcima poput organskog šipka iz Nymfala, Florina odabranog za liniju
Bee Radiant.

Baršunasta i lagana krema sa ječmom za mladalačku kožu

Uz neku od ove dve kreme odložite i popravite znakove starenja, poput finih linija i bora. Poboljšajte hidratantnost kože i otkrijte blistavu, nežnu i odmornu kožu ujednačenog tena. Uz to zaštitite kožu od svakodnevnog spoljašnjeg zagađenja iz životne sredine i sprečite prerano starenje.

Osvežavajuća krema sa jasminom za zonu oko oka

Ova krema smanjuje glavne neprijtelje lepo lica, a to su podočnjaci i tamni kolutovi. Zaglađuje fine linije i bore, a koži pospešuje blistavost i daje odmoran izgled. Energetski serum za blistav i odmoran izgled. Serum povećava ćelijsku vitalnost za potpun podmlađujući efekat. Ovaj serum sa pitajom, takozvanim zmajevim voćem pruža najmoćniju negu za blistavost kože. Pruža trenutni i dugotrajan blistav izgled kože i ujednačuje ten. Koža je blistava i odmorna već posle prve upotrebe.

Zaglađujući i obnavljajući noćni gel balzam

Revolucionarni noćni gel balzam u sebi sadrži mikroalge, AHA kiseline i bundevu daje iznenađujuću regeneraciju tokom noći. Detoksikacijom u dubljim slojevima kože ponovo pokreće kožu tokom noćnog sna. Poboljšava teksturu kože progresivnim sistemom hemijskog i enzimskog pilinga i vraća jedrinu.

IMPRESIVNI REZULTATI NAKON 14 DANA UPOTREBE, KLINIČKI DOKAZANA EFIKASNOST

91% zaglađena koža, 87% blistav ten, 97% sveukupno poboljšanje stanja kože.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ