TELO     12.06.2016.

Kršimo pravila! Žene ove parfeme mogu nositi bolje od muškaraca

“ Ponašaj se kao dama, razmišljaj kao muškarac” , stara izreka sa kojom se bar mi ne slažemo. Zašto žene ne mogu da budu žene i razmišljaju i rade kao žene? Bez ikakvog poređenja, mi treba da budemo ponosne na naše sposobnosti i mogućnosti, zar ne? Ali da se vratimo na pravi put. Kako bi bilo da žena nosi sa sobom uvek tračak misterioznosti i muškog mirisa?

Ako pitate, većina žena bi rekla da obožava muške parfeme i da bi ih rado nosile. Pa zašto da ne?

Ovo je spisak nekih od muških parfema, koji neodoljivo mirišu i dame definitivno treba da ih probaju.

  • Hugo Boss – Boss No 6

Onda bi bili pravi Boss, ako biste na sebi imali kapljice ovog savršenog parfema. U kombinaciji sa mošus detaljima i zelenilom, pačuli uljem i drugo, postajete prava senzualna bomba koja će ga oduvati. Brend je poznat po svojoj kolekciji mirisa, ali u ovom slatkišu ne uživaju samo mišićavi momoci, već i njihove devojke. Idealan je za dnevnu kombinaciju, bisokop ili možda za intimne trenutke s njim- naše mišljenje je da šef mora da nosi takav parfem. Zar ne?

hugo-boss-boss-no-6

  • Acqua Di Gio By Giorgio Armani

Od trenutka kada je Giorgio Armani proizveo parfem Acqua Di Gio svet nije prestao da komentariše i priča o parfemu. Veoma muževan i sa začinskim notama koje direktno udaraju u nozdrve, a žene ga takođe kupuju za sebe. Sastav od zaštićene mešavine čini da se osećate zavodljivo, puni samopouzdanja. Ovaj parfem najbolje da koristite za opuštene trenutke, kafu, ili možda za večeru pod mesečinom s njim. Pogodite prave note večeras, ako znate na šta mislimo!

acqua-di-gio-by-giorgio-armani

  • Artisan by John Varvatos

Jedinstven, seksi i zavodljiv, u najmanju ruku osvaja! Ovaj parfem je ono što treba da probate ovog leta. Ovaj parfem probudiće strast i u vama i njemu i učiniti vas divljim. Nemojte ga ipak nositi na radnom mestu!

artisan-by-john-varvatos

  • Michael Kors For Men

Mislili ste da je MK samo za žene? Pogrešili ste onda. MK ima i Michael Kors za muškarce, koji je bolja verzija od svog starijeg brata Givenchy – Givenchy Very Irresistible for Men. Ovaj miris ima prefinjenu notu i po nama nije za svakodnevnu upotrebu, već za posebna dešavanja. Dosta smo rekli, definitivno treba da ga probate!

michael-kors-for-men

 

Da li vi imate omiljeni muški parfem? Ili ga možda već i koristite? Otkrijte nam tajnu!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ