HEDONIZAM     08.02.2022.

KUĆA DOBRIH UKUSA – najbolje posluženje za sve vaše događaje

Proslave, rođendani, slave, žurke, praznici ne mogu da prođu bez muzike, dobre hrane i malo alkohola. Kada se ova tri faktora spoje – to verovatno znači i jedan od boljih provoda, pod uslovom da su i ostali gosti jednako raspoloženi kao i vi. Takođe, svoje privatne i poslovne uspehe uglavnom proslavljamo uz koju čašu alkohola, dobrog provoda, a nekada i uz bogatu trpezu. Međutim, bogata trpeza ne dolazi u obzir samo kada nešto slavimo, već je vrlo često obavezna i kada su ozbiljni poslovni ručkovi u pitanju, kada se događaju uticajni pregovori i slično. Zato je važno da se uvek izaberete hranu koja će odgovarati vašim gostima ili partnerima, jer punog stomaka se lakše donose odluke.

Instagram will load in the frontend.

Uglavnom se za događaje gde se očekuje prisustvo većeg broja ljudi bira usluga keteringa. Pored toga što nudi pregršt vrlo interesantno spremljene hrane, ketering će vam uštediti vreme i stres oko spremanja. 

Ketering Kuća dobrih ukusa

Pronašli ste Vaš ketering tim za sve prilike!

Kuća dobrih ukusa priprema hranu za sve prilike, vaše svečanosti i posebne događaje…
Duži niz godina se bave pripremom ukusnih zalogaja koji zadovoljavaju sva čula…
Prateći gastronomske trendove uspešno se bave i ishranom zaposlenih i ishranom najmlađih u produženim boravcima i dečijim vrtićima.

Instagram will load in the frontend.

Svojim klijentima nude samo najbolje i zato pripremaju hranu koristći kvalitetne proizvode dobavljača koji su vodeći u svojoj industriji. Zahvaljujući moderno opremljenoj kuhinji sa pratećim sadržajima, možete računati na prvoklasan ketering i savršeno organizovanu zabavu. Firma Kuća dobrih ukusa ništa ne prepušta slučaju, te u skladu sa veličinom događaja i zahtevima klijenata angažuje svo potrebno osoblje. 

Više o ponudama možete pronaći OVDE ili pozivom na broj 0602186901

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ