MODNI TRENDOVI     25.07.2020.

KUPAĆI KOSTIM: Najaktuelniji modeli ovog leta!

Pošto je konačno došlo vreme za uzivanje u letu, vreme je da kupite kupaći kostim koji će vas oduševiti! Kada birate kupaći kostim, bitno je da vam lepo stoji, da sakriva sve nedostatke, a ističe vaše obline. Pored toga, trebalo bi da se osećate prijatno u njemu, zato birajtne kvalitetne!

devojka pored mora u crnom jednodelnom kupacem kostimu

Jednodelni kupaći

Ako se ne osećate prijatno u dvodelnim kupaćim kostima, odlično je što postoje jednodelni. Osim što ćete se osećati sigurnije, ne morate razmišljati da li je kupaći na svom mestu. Jednodelni kupaći može biti i sa manjim prorezima sa strane, ako želite da se još lepše  osećate.

Takođe, ako se odlučite za dvodelni kupaći kostim, a smatrate da vaš stomak nije dovoljno ravan, možete kupiti kupaći sa dubokim strukom. Postoje različiti krojevi donjeg dela, tako da ćete sigurno pronaći neki za vas!

Cvetni dezen

Ljubiteljima cvetnog dezena poručujemo da će ovog leta biti in ako imaju upravo takav kupaći! Na osnovu cvetnih haljina, šalova ili bilo kojeg drugog komada odeće, možemo zaključiti da je cveće na gardarobi prelepo.  Nije važno da li ćete ga nositi na plaži ili na bazenu, garantujemo da će svi gledati u vas.

cvetni kupaci kostim

Jednobojni kupaći

Ako u vašem ormanu imate prošlogodišnji jednobojni kupaći kostim, dobra vest je da ga možete iskoristiti i ovog leta. Kada  osnovu vašeg stila oblačenja čini minimalizam, odlično je što ćete moći to da prenesete i na kupaći.

Na primer, beli kupaći će vam istaći preplanuo ten.

I na kraju, birajte kupaći koji vam podiže samopouzdanje! Čak i ako priuštite sebi kupaći kostim po ,, poslednjoj modi“, važno je da kada se pogledate u ogledalo pomislite: ,,Da, to je to!“.

Ali, svakako, samopouzdanje ne gradite uz pomoć odevnih komada, oni služe da ga samo još više podignemo i da se lepše osećamo! Prava osnova su svi kvaliteti koje posedujete! Ne kupujte gardarobu koja vas nosi, već VI nosite gardarobu!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ