MODNE VESTI     16.05.2019.

Kupaći kostimi za svaku građu

U susret lepim i sunčanim danima koji ubrzo slede, važno je na vreme obezbediti adekvatan kupaći kostim koji savršeno pristaje vašem telu. Prilikom biranja dezena, obratite pažnju i na oblik. Odaberite baš onaj koji ide uz vašu građu!

Figura u obliku peščanog sata

Širi kukovi, kao i ramena i grudi, zahtevaju čvrste kupaće kostime kako bi u svakom trenutku držali sve na svom mestu. Jednostavniji printovi su idealni uz oblik tela, upravo zbog činjenice da ne bih sve izgledalo prenaglašeno. Oblik korpica je jako bitan, zato treba birati vodoravne sa korpama.

• Kruškast oblik figure

Ovaj oblik prestavlja šire kukove, a uža ramena. Treba biti oprezan sa odabirom kupaćih kostima, da bi sve izgledalo savršeno. Gorenjem delu će lepo stajati korpice sa karnerima, ali i obična traka sa upečatljivim detaljima, ili dezenom. Ukoliko je ta varijanta, donji deo bi trebalo da bude manje upečatljiv. Takođe, dubok donji deo odlično ide uz ovu građu.

Atletska građa

Šira ramena i uži kukovi su idealni za ženstvene dezene. Da biste istakli kukove, birajte donji deo koji se sužava sa zadnje strane. Ukoliko želite da istaknete grudi, birajte korpice i kupaće kostime sa dosta detalja.

Ravna građa

Ova građa podrazumeva telo bez oblina, ili bez upečatljivih oblina. Izbegavajte ravne kupaće kostime , a istaknite svoje telo jakim bojama i resama.

Pored udobnosti koja je najbitnija, pustite mašti na volju i birajte svoje idealne kupaće kostime za ovo leto, a ovih nekoliko saveta će vam pomoći u tome!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ