HEDONIZAM     25.10.2019.

Kvalitetan odmor uz rekreaciju i odličnu domaću kuhinju za stare i mlade po super ceni!

Bez obzira da li ste za mini vikend odmor, beg iz grada kroz jednodnevni izlet ili ste ipak za varijantu višednevne rekreacije, dobre hrane, odličnog smeštaja i razonode, ovi objekti su odličan izbor, u svakom slučaju.

Ustanova studentskih odmarališta nastala je pre svega zbog povećanja broja fakulteta u našoj zemlji i podizanjem kvaliteta nastave, velika pažnja je posvećena razvijanju sveobuhvatnog pratećeg sistema kako bi se vodila briga o studentima i mladima, o kvalitetu njihovog života, školovanja, smeštaja, ishrane i mogućnostima za bavljenje sportom, kulturom i umetonošću, ali i odmorom, oporavkom i rekreacijom u specijalizovanim objektima.

Danas, Ustanovu studentsko odmaralište „Beograd“ čine tri moderna kompleksa: na Avali, Zlatiboru i Paliću, koji pored osnovne, obrazovno-edukativne uloge za mlade i studente, imaju i velike mogućnosti za razvoj poslovno-kongresnog i sportsko-rekreativnog turizma.

I ako je namena ovih odmarališta pre svega za studente i mlade, organizaciju svih vidova konferencija, seminara, stručnih skupova, ali i za pripremu sportskih timova sa velikim brojem učesnika, vrata su otvorena i za smeštaj komercijalnih gostiju koji imaju različita interesovanja.

Sva tri visokokvalitetna kompleksa nalaze se u posebno zaštićenim područjima prirode, pa su idealni i za decu, porodice. Veliki broj terena, trim staza i svakako čiste, netaknute prirode odličan su način za beg iz gradske buke i prašine. 

Dodatna pogodnost su svakako niske cene, za besprekoran smeštaj i odličnu hranu.

Ovi kompleksi su dobra ideja za firme i njihove zaposlene, zbog ponuda opremljenih sala, ali i fitness sala, teretana za rekreaciju, i uvek zanimljive igre, takmičenja kroz neki sport.

Bilo da ste stari, mladi, sportista, direktor, zaposleni, porodična osoba, Ustanova studentsko odmaralište kroz, pre svega, pristupačnu cenu nudi odmor i zadovoljavanje različitih interesovanja za sve.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ