TELO     02.11.2020.

La cure, kozmetika koja leči

La cure prirodni proizvodi su obogaćeni prirodnim mineralnim solima i blatom. Oni su direktno izvučeni iz najnižeg slanog jezera na svetu “Mrtvo more”. Mrtvo more je inače jedan od najbogatijih izvora na svetu prirodne soli. Poznati su po ublažavanju bolova i patnje izazvane artritisom, reumatizmom, psorijazom, ekcemom, glavoboljom i bol u stopalima, dok neguje i omekšava kožu.

Ova fenomenalna kozmetika ima više linija proizvoda, a mi ćemo izdvojiti samo neke od najboljih, ostale možete pogledati na njihovom sajtu OVDE.

Zaštitna dnevna krema

Kombinuje minerale iz Mrtvog mora sa vitaminim E, jojoba uljem, aloe verom i formuliše ovu laganu kremu za dnevnu negu kože. Obogaćena vitaminima i sastojcima koji omekšavaju i hidriraju kožu čineći ten blistavim. Štiti kožu od isušivanja kao i od faktora okruženja, kao što su vazduh, prašina i štetni sunčevi zraci.

Prirodne soli iz Mrtvog mora

Mrtvo more je najveći svetski prirodni spa koji sadrži jedinstveni sastav minerala čuvenih po svojoj moći ulepšavanja. La Cure soli iz Mrtvog mora pružaju kompletno uživanje u mineralima iz mora u vašem domu. Opustite se u toploj vodi dok soli umiruju vaše telo. Soli su bogate mineralima koji su poznati kao “hrana za kožu” i čuvene su po svojoj moći ulepšavanja.

Osvežavajući Mineralni šampon za normalnu kosu

La Cure osvežavajući mineralni šampon za normalnu kosu za dubinsko pranje. Namenjen da ukloni nečistoću, obnavlja teksturu kose ostavljajući je lepom i sjajnom. La cure koristi jedinstven sastav mineral kako bi kreirao šampon sa čistim mineralima. On revitalizuju izgled kose,  kože glave i pomažu da kosa izgleda bujnije. Redovnom upotrebom se sprečava pojava peruti.  Formula koja hrani kosu, dodaje sjaji poboljšava teksturu. La cure koristi jedinstven sastav kako bi kreirao šampon sa čistim mineralima koji revitalizuju izgled kose,  kože glave i pomažu da kosa izgleda bujnije. Redovnom upotrebom se sprečava pojava peruti. 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ