PUTOVANJA     22.05.2018.

“La Perla”: biser crnogorske obale!

„La Perla“ je jedinstveno izgrađen kompleks, smješten u blizini Tivta i Porto Montenegra, a opet u području koje je pod UNESCO zaštitom: Kotorskom zalivu. Nalazi se u Kaluđerovina, malom mjestu i ima direktan pristup moru, te na samo nekoliko minuta od mnogih okolnih turističkih atrakcija. Kompleks čine hotel, šest vila, restoran i beach club sa bazenom. Predstavlja jedinstvenu lokaciju za miran i opušten odmor u Crnoj Gori.

Centar zabave ljetnjih mjeseci je „La Perla Beach Club“, sa predivnom plažom i velikim, zaista magičnim bazenom, VIP kožom i restoranom, koji nudi „fine dining“ iskustvo, uz ukuse Mediteranske kuhinje, pretežno italijanske i francuske. Uz dnevne žurke sa gostujućim DJ-evima pored bazena možete uživati, jesti, piti i igrati, zabilježiti vaše nezaboravne trenutke i na taj način ih sačuvati zauvijek. Jer ten blijedi, ali uspomene ostaju vječno!

Ne treba zaboraviti da kompleks nudi i vožnju gliserom do Porto Montenegra i restorana „Adriatica“ u Kamenarima. Ovo iskustvo preporučujemo svima!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ