HEDONIZAM     21.12.2017.

Lepota darivanja i originalnost u Sun, Moon & Stars

Koliko god je divno primiti poklon kao znak pažnje, poštovanja i ljubavi, još je snažniji osećaj ispunjenosti i lepote koji prati darivanje članova porodice ili dragih prijatelja, poklonima biranim sa posvećenošću i ljubavlju.

Nastupajući novogodišnji praznici svima donose radost, veselje, euforiju koja prati pripreme za najluđu noć, kao i nervozu koja nas obuzima u danima koji im prethode, kada se utapamo u gradske gužve paničnih kupaca u potrazi za preostalim poklonima. Ovog decembra ne dozvolimo da nas Nova Godina iznenadi i započnimo kupovinu već sada.

Bilo da je u pitanju kristalni svećnjak za romantične trenutke, ram za fotografije u koji ćemo staviti sliku drage osobe, kristalna figurica, elegantno ogledalce, privezak za ključeve ili šolja, tacnica, ukrasna kutijica sa novogodišnjim motivom, ili nešto sasvim drugo, važno je da nas obraduje i donese osmeh na lice.

Pokloni iz Sun, Moon & Stars radnji u Nušićevoj 25 i Bulevar kralja Aleksandra 86-88, idealan su izbor, jer u izuzetno širokoj ponudi proizvoda i brendova, za svakog dragog prijatelja naći će se sjajan poklon koji će ga obradovati. Na ovom mestu, svačiji ukus, stil, želja i interesovanje, mogu biti zadovoljeni i uklopljeni u budžet.

Svima privlačan, izuzetno atraktivan, neophodan i čaroban je Swarovski nakit, veličanstvenog dizajna, savršenog kvaliteta i izuzetne izrade, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Nema dame koja se neće oduševiti ukoliko je obradujete malom, plavom kutijicom sa labudom na njoj, a i briga za prefinjeni izgled u novogodišnjoj noći jednostavno će biti rešena, ukoliko posetite prodavnice Swarovski u Knez Mihailovoj 25, Nušićevoj 25 i Delta Cityju, i od velikog broja atraktivnih kolekcija odaberete one komade nakita koji će vas učiniti neodoljivom i zagarantovati dobar provod u najluđoj noći.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ