MODA     09.06.2018.

Lijek za sve probleme kose: Revlon Uniq One All in One tretman

Ako ne znate šta da uradite sa kosom po ovom vrućem vremenu, ako vas izluđuje to što je neposlušna i leti na sve strane ili je možda previše slijpljena, ako vam je dosta iskrzanih krajeva, a ne želite da se odreknete pegle i fena, evo preparata koji bi mogao da riješi ili bar ublaži takve probleme.

Revlon Uniq All in One tretman koji se ne ispira najprodavaniji je proizvod koji je Revlon napravio do sada, a između ostalih nagrada, osvojio je i onu za inovaciju godine. Tretman je namijenjen ženama koje drže do svog izgleda, a ujedno vode i užurban život.

Deset stvarnih efekata koji pruža ovaj tretman u spreju su: oporavak suve i oštećene kose, sjaj i frizz control, termalna zaštita, zaglađenost, mekoća, zaštita boje sa UVA i UVB filterima, nevjerovatna lakoća raščešljavanja, postojanost frizure, sprečavanje pojave pucanja vrhova dlake, kao i pružanje jačine kosi.

U salonu ljepote„Femme Fatale“ u Budvi možete kupiti sva tri mirisa Uniq One tretmana (klasični, kokos i lotos), kao i balzam za pranje kose bez sulfata, koji pruža sve benefite bez dodatne upotrebe šampona.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ