VESTI     15.05.2020.

LJUBAV: Kada i zašto nas muškarci lažu?

Žene nisu ravnodušne kada ih muškarci lažu, čak ako je to iz dobre namere. Na primer, slagaće vas  da biste se manje nervirale. Ili bile razočarane, a možda i da vas zadive. Ne dopustite sebi da neprestano sumnjate bez razloga  i tim izlažete vašu vezu opasnosti. Ipak, neki od pokazatelja da ne gresište i da vas muškarci lažu je posedovanje dva mobilna telefona.

Posedovanje dva mobilna telefona, na primer, jedan za posao, a drugi za društvo ili kako se to popularno zove privatni i poslovni telefon.  Možda to zaista jeste tako, ali ako se krije dok odgovara na poruke i smeta mu da dirate njegov telefon, e pa to jeste razlog za uzbunu!

Dođi na kafu

Poziv na kafu nije čudan ako je u pitanju vaš prijatelj ili prijateljica. Ali ako je to neko sa kime ste u fazi ,,muvanja“, na pameti mu je još ,,nešto“.

Zapravo, kada muškarac kaže ,, ne brini, ne želim ništa sa tobom“, to znači upravo suprotno. Naravno, to nije ništa loše, ako ste oboje za to. Ipak, ako ne želite da se upuštate u potencijalan odnos, najbolje je odmah odbiti poziv ,,za kafu“  bez pružanja lažne nade. Ovu vrstu  laži muškarca lako je uočiti, što znači da imate dovoljno vremena da razmislite ,,na čemu ste“ i šta želite sa njim.

uticaj lazi muskarca na zenu

Još jedan pokatelj je da ljudi koji ne govore istinu kunu se,  i to u svoje najbliže. Zapravo, samo koriste uverljive izraze da biste se loše osećale što ste ga navele na tako nešto i naravno, zanemarile laži.  Pored toga, česta je i emotivna ucena.

,,Da me voliš ne bi me ispitivala! Da sam ti važan, verovala bi mi“.

Kako da prepoznate da vas muškarac laže?

Neki od pokazatelja da vam ,,serviraju“ laži su:

  • Prekrštene ruke ili noge
  • Brz govor
  • Pogrešno izgovaranje reči
  • Skrivanje ruku, pogotovo ruke u džepovima
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ