HEDONIZAM     04.01.2017.

LJUBAV: Najromantičniji restorani na svetu

Kada govorimo o putovanjima, ne možemo ostati ravnodušni, a naročito ukoliko se radi o romantičnim putovanjima- to tek ima svoje čari!

Pariz, Rim, evropske metropole su svakako sinonim za romantiku ali vam u današnjem tekstu predstvljamo i neke udaljenije destinacije koje rame uz rame mogu stajati sa najpoznatijim svetskim destinacijama kada je romantika u pitanju.

 

  • Pepe Nero-Marakeš, Maroko

Za sve ljubitelje orijenta, prava zemlja u kojoj se orijent može doživeti svakim čulom jesteMaroko. Zemlja raznolikosti, boja, mirisa, ukusa, osetićete se kao da ste princeza iz bajke. Zbog toga, ukoliko odlučite da posetite ovu orijentalnu zemlju, nemojte izostaviti posetu Marakešu i restoranu Pepe Nero u čijoj ćete atmosferi uživati okruženi mermerom i bojama Maroka.

  • Tuğra-Istanbul, Turska

Ako postoji zemlja ljubavi, to je Turska! Ako postoji grad ljubavi, to je Istanbul!

Grad smešten na dva kontinenta, grad minareta, grad istorije, grad poznat po svojoj lepoti svakako je razlog da budete gosti jednog od najromantičnijih restorana. U ambijentu ovog restorana uživaćete u pogledu na mostove koji spajaju kontinente, u moru i ambijentu. Veličanstveno, zar ne?

  • Majlis Al Bahar-Dubai, UAE

Sinonim za luksuz, svetla, lepotu jeste Dubai. Osim takvog života, ovaj grad vas može opiti romantikom.Uz pogled na nebodere i sjaj grada, ovaj restoran vam pruža mogućnost da romantično veče provedete na plaži, uz more i prepustite se svim čarima koje ima da ponudi.

 

  • Assyrtico-Santorini, Grčka

Kada kažete Grčka, prvo pomislite na bele kućice sa plavim krovovima, zar ne? A bele kućice i plavi krovovi slika su magičnog Santorinija. Da je stvoren za dvojinu Ii romantiku govori činjenica o broju restorana sa najlepšim pogledom uz zalazak sunca i vino. Ovaj restoran smešten je baš na takvom mestu i pravi je izbor za najčarobnije trenutke.

  • Mado-Tokio, Japan

Zemlja koja nam je svakako najudaljenija prava je poslastica za sve ljude željne saznanja i otkrića.Tako je i sam Tokio jagodica na torti kada su u pitanju današnje destinacije. U lepoti ovog grada možete uživati sa vrha gde se nalazi ovaj restoran i odakle se pruža nestvaran pogled ka čitavom gradu. Primamljivo, ne?

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ